Odpustit nevěru nebo jít dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5640
11.6.19 08:33

Vas vztah je stejne o nicem, tak nechapu co resis. On uz te nemiluje, ty jeho zjevne taky ne, tak o co jde? O ten zvyk? Jistotu za kterou jsi ho mela?

Ja bych ho nechala jit, podle toho co pises se divim, ze jste to nerozpustili uz davno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
@Anonymní píše:
Víte co je nejhorší, že je jeho mamka kadernice a ja jsem byla 10 let na ni zvyklá. On říkal, že kni můžu chodit dal, že mi to vzkazuje. Ale já nevím, jako nic mi neudělala, ale pořád tam bude vazba… A já tak moc potřebuji nabarvit :(
:mrgreen: :mrgreen: jo, to je fakt na celé situaci to nejhorší :lol: :lol: :lol: čert vem nějaký zasun v křoví, ale ty vyšíslá barva, to je prostě tragédie.

Příspěvek upraven 11.06.19 v 08:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Kotatko03 píše:
Je to na tobě, v tomhle ti nikdo neporadí :nevim: Ale podle mě ten váš vztah stejně nemá perspektivu. Nemáte k sobě vzájemnou úctu…ty jsi ho dvakrát nechala v zahraničí (nechápu), hodně ti toho odpustil…naopak on tě podvedl…já nevím…prostě mi to celé přijde trochu zvláštní :think:

Děkuji za názor :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.19 08:34
@unuděná píše:
Myslím, že o tebe prostě už nestojí a (jako správnej chlap zbabělec) neumí ti to říct napřímo. Jednorázovou nevěru bych odpustila za předpokladu, že by šlo o nějaký zkrat na párty a HLAVNĚ kdyby muž projevil snahu a zájem o mě. S jeho přístupem bych ho poslala do háje - dokud máš ještě nějakou hrdost. Tohle se prostě v přechozených vztazích děje, že najednou jeden (nebo oba) zjistí, že vlastně neví, proč jsou spolu. 10 let na randění je strašně dlouhá doba (a to říkám jakožto žena, která se s životním partnerem seznámila v 17ti - po 7mi letech už jsem měla chuť uhryzat si nohu, naštěstí se vyslovil a brzy po svatbě přišly i děti a dnes jsme spolu už skoro 15let).

Děkuji za názor :kytka:

• Citovat
  • Upravit
53190
11.6.19 08:35
@Anonymní píše:
Víte co je nejhorší, že je jeho mamka kadernice a ja jsem byla 10 let na ni zvyklá. On říkal, že kni můžu chodit dal, že mi to vzkazuje. Ale já nevím, jako nic mi neudělala, ale pořád tam bude vazba… A já tak moc potřebuji nabarvit :(
:mrgreen: :mrgreen: To nemyslíš vážně :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.19 08:35
@terien píše: :mrgreen: :mrgreen: jo, to je fakt na celé situaci to nejhorší :lol: :lol: :lol: čert vem nějaký zasun v křoví, ale ty vyšíslá barva, to je prostě tragédie.Příspěvek upraven 11.06.19 v 08:34

Tragédie to je, protože to moje rosti na hlavě potřebuje nabarvit :lol:

• Citovat
  • Upravit
1502
11.6.19 08:37

Je to troll a už to nemohla vydržet, ze jí to tady baštíme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.19 08:37
@Ms.Ragdoll píše:
Vas vztah je stejne o nicem, tak nechapu co resis. On uz te nemiluje, ty jeho zjevne taky ne, tak o co jde? O ten zvyk? Jistotu za kterou jsi ho mela?Ja bych ho nechala jit, podle toho co pises se divim, ze jste to nerozpustili uz davno…

Napsala jsi to přesně, jde o zvyk a hlavně o tu jistotu, že nebudu sama :roll:. Bohužel…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.19 08:38
@unuděná píše: :mrgreen: :mrgreen: To nemyslíš vážně :zed:

To mělo být v nadsazce, špatný smajlík nakonci :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.19 08:40
@MP Krista píše:

To se pleteš, žádný troll nejsem :roll:

• Citovat
  • Upravit
2950
11.6.19 08:41
@Anonymní píše:

Pokud nejsi tak o rozchodu mluvil i se svoji matkou…: to je konečná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
@Anonymní píše:

Ten má jasno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
@MP Krista píše:

Taky si myslím, takže :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.19 08:46
@Lioness34 píše:
Pokud nejsi tak o rozchodu mluvil i se svoji matkou…: to je konečná

Vidíš, to mi nedošlo… :zed:

• Citovat
  • Upravit
53190
11.6.19 08:51
@Anonymní píše:
Vidíš, to mi nedošlo… :zed:

No jako vůbec fakt, že ti sdělí, že i po rozchodu můžeš chodit k jeho máme na vlasy, je teda do očí bijící :mrgreen: A upřímně vůbec by mě nenapadlo to řešit, že bys k najednou nemohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová