Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
On s tebou být nechce. Proto nebojoval. Čeká, jestli ho ta druhá bude chtít, proto se rozmýšlí.
Ukončila bych to co nejdřív.
Tyden ji urcite nezna, to by neplanovala vylet s deckama aby jim blbla hlavu. Ty to s nim vyres doma, mliv s nim.
@Micaella22 vážně jí zná týden, to mám zjištěné. Ona ta ženská asi nebude normální když se vyspi se zadaným a ještě ho seznamuje se svými dětmi
@Anonymní píše:
@Monica28 je pravda, že já jsem mu taky hodně ublížila (nechala jsem ho samotného v zahraničí), komunikace vazla, vlastně jsem vůči němu nějak ochladla. Spíš když on mě prosil o komunikaci a city já jsem byla potichu a brala ho jako jistotu a o vztah jsem nepecovala… Je to i moje chyba
Teď jak to po sobě čtu tak se nedivím, že podlehl ženské se kterou mu bylo dobre
Každý děla chyby…
Vy mate deset let spolu a žádná svatba a žádné deti.// mate i prechozeny vztah… ten vztah se nikam neposunul nevyvijel… on chce teď nejspis ji. On asi nedokáže říci natvrdo ze nechce… zní to strašne tvrde ale podle mě i nový sex s ni, atd on proste zblbnul do někoho jiného prave proto ze ve vztahu to bylo stejne a nikam jste se neposunuli.ale nemá smysl říkat co by kdyby… asi jste oba mladí.. a to se stává…
@Anonymní píše:
@Mirenka to já myslím, že ona by ho chtěla když ho seznamuje s dětmi
Tak pokud děla v zahraničí tak to si pis… ta už se tak muže vidět taky… navíc pokud tvůj přítel je hodný a pomaha což její nebyl zvykly… tak ona ho jen tak nebude chtit pustit…
@Anonymní píše:
@Micaella22 vážně jí zná týden, to mám zjištěné. Ona ta ženská asi nebude normální když se vyspi se zadaným a ještě ho seznamuje se svými dětmi
O normálnosti jednotlivých aktérů tohoto tvého případu bych tu raději nediskutovala… Faktem je, že dokud dolejzal za tebou a prosil bylo to ok, teď když to vzdal, tak ti to vadí. Jsi sobec a vztah, který mezi sebou máte už je natolik poškozený, že ho nemá smysl vůbec lepit zpět. Dlouhodobý vztah je o snaze, lásce, toleranci a respektu. Vy už nemáte ani jedno.
@Lioness34 nejhorší je, že letos dítě mělo být. Tak jsme to měli v plánu ![]()
@Lioness34 právě, že přítel je jinak hodný, zlaty, nepije, se vším mi pomáhá ideální chlap opravdu ![]()
@Martha03 píše:
O normálnosti jednotlivých aktérů tohoto tvého případu bych tu raději nediskutovala… Faktem je, že dokud dolejzal za tebou a prosil bylo to ok, teď když to vzdal, tak ti to vadí. Jsi sobec a vztah, který mezi sebou máte už je natolik poškozený, že ho nemá smysl vůbec lepit zpět. Dlouhodobý vztah je o snaze, lásce, toleranci a respektu. Vy už nemáte ani jedno.
Bohužel máš pravdu. Čím víc nad tím uvažuji tím víc se utvrzuji v tom, že to asi nepůjde dát zpátky ![]()
Je to na tobě, v tomhle ti nikdo neporadí
Ale podle mě ten váš vztah stejně nemá perspektivu. Nemáte k sobě vzájemnou úctu…ty jsi ho dvakrát nechala v zahraničí (nechápu), hodně ti toho odpustil…naopak on tě podvedl…já nevím…prostě mi to celé přijde trochu zvláštní ![]()
@Anonymní píše:
@Lioness34 právě, že přítel je jinak hodný, zlaty, nepije, se vším mi pomáhá ideální chlap opravdu
Tak s tím miminkem - jako mělo být… to je tenky led po deseti letech.
Holt teď úplně zblbnul a má teď nový vítr… je to náročné…on časem je šance ze se možná bude chtít vratit, ale kdo ví a rozhodne to potrva… on je teď zblbly z nového sexu / ten po deseti letech není jako s někým novým…
Ale ty si to nevycitej… dobre tak jsi hystericila kdysi… ale to neznamená ze on by byl dokonalý na 100%… a ty jsi to vše pokazila. To si nemyslím. Většina vztahu 5let a vys proste začne být na tenkém ledě - on si te taky mohl vzít taky jste mohli mít miminko atd…
Myslím, že o tebe prostě už nestojí a (jako správnej chlap zbabělec) neumí ti to říct napřímo. Jednorázovou nevěru bych odpustila za předpokladu, že by šlo o nějaký zkrat na párty a HLAVNĚ kdyby muž projevil snahu a zájem o mě. S jeho přístupem bych ho poslala do háje - dokud máš ještě nějakou hrdost. Tohle se prostě v přechozených vztazích děje, že najednou jeden (nebo oba) zjistí, že vlastně neví, proč jsou spolu. 10 let na randění je strašně dlouhá doba (a to říkám jakožto žena, která se s životním partnerem seznámila v 17ti - po 7mi letech už jsem měla chuť uhryzat si nohu, naštěstí se vyslovil a brzy po svatbě přišly i děti a dnes jsme spolu už skoro 15let).
Víte co je nejhorší, že je jeho mamka kadernice a ja jsem byla 10 let na ni zvyklá. On říkal, že kni můžu chodit dal, že mi to vzkazuje. Ale já nevím, jako nic mi neudělala, ale pořád tam bude vazba… A já tak moc potřebuji nabarvit ![]()