Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chtěla jsem se zeptat jestli jste ho již odzkoušela? Nikde jsem nenašla recenze.. Andrea
No mě tu také nikdo neodpověděl
..Každopádně je fajn máme ho už cca měsíc a opravdu funguje,moucha občas vletí ale proletí a jeto..komáři nic vše v poho ani pavoka není vidět pořád čeká kdy se to zlomí a něco do pokojíčku vleze,jsou tam i dvě různé frekvence mají se po nějakém čase přepínat aby si mrchy nezvykly..Slyšet vůbec nejde jen mi vadí malá diodka která intenzivně bliká ale klukům je to jedno tak to neřeším..Takže já mohu jen doporučit ![]()
sama váhám, ta diodka mi asi bude vadit taky. Potřebuju na spaní tmu. Díky moc za recenzi. Asi to zkusím. Andrea
Ahoj všem,chci se zeptat jestli někdo nevíte jak je to s odpuzovačem hmyzu u malého miminka?Dcera se má narodit v srpnu a nevím jestli můžu dát do zásuvky raid odpařovač proti komárům.Někde jsem četla že je to vhodné až od 3let.Děkuji za odpovědi ![]()
kreali píše:
Ahoj všem,chci se zeptat jestli někdo nevíte jak je to s odpuzovačem hmyzu u malého miminka?Dcera se má narodit v srpnu a nevím jestli můžu dát do zásuvky raid odpařovač proti komárům.Někde jsem četla že je to vhodné až od 3let.Děkuji za odpovědi
v žádným případě nebrat…je to chemie chemická fuj nikdy víc..máme ten výše popsaný vysokofrekvenční,a zatím vše ok ![]()
Tak hlásím první úspěchy, máme GX-06 (zatím jen týden) a jsme bez jediného štípance, jakmile začnou komáři kolem nás lítat, tak přepnu na jiné vlnění a je klid! Za ty peníze rozhodně stojí. Jsem klidnější když je to bez chemie. Jen mouchy jsou tak blbé, že neví jak mají uletět, zatím to byla ale jen jedna.
Dee.an píše:
Tak hlásím první úspěchy, máme GX-06 (zatím jen týden) a jsme bez jediného štípance, jakmile začnou komáři kolem nás lítat, tak přepnu na jiné vlnění a je klid! Za ty peníze rozhodně stojí. Jsem klidnější když je to bez chemie. Jen mouchy jsou tak blbé, že neví jak mají uletět, zatím to byla ale jen jedna.
Ahoj, co jiného se dá prosím použít? Tohle je totiž i proti hlodavcům… Díky. A pokud možno, tak i trochu levnější
Ahoj, bohužel ti moc neporadím, letos se mi tento přístroj moc neosvědčil, 2-3komáři denně se mi tam stejně dostanou. Dali jsme na okna sítě, bohužel i přes ně se něco dostane, takže používám synerg. směs proti komárům. Dávám do aromalapy i kvalitní lavandula angustifolia. Moc toho nechemického není.
Ptáš se na syner. směs? To je několik druhů éterických olejů, které si koupíš a namícháš. Používají se na papirky, vonný kužel atd.. Směs sama o sobě je účinnější, silnější. Večer ti napíšu co s čím míchám. Nevím, na kolik Kč to vyjde. Jsou to 4 éterické oleje…
Včera jsem to už nestihla. Synergická směs odpuzovač hmyzu:
Tymián linalol 4kapky, lemongras 8kapek, levandule 4kapky, máta peprná 4 kapky.
Ale můžeš to vyzkoušet i jednotlivě a uvidíš co na ty komáry bude fungovat. Tohle se dávkuje jen pár kapiček na papírový proužek (i látkový kapesník aj..) položím k oknu. Mám žaluzie, tak jsem je dávala mezi jednotlivé žaluzie. Dej jen pár kapiček (max 3), je to dost silné. Tuto směs mám z knihy Vońavá lékárna od Valerie Ann Worwood
Zdravím všechny,chtěla bych koupit tento odpuzovač hmyzu GX-06 je bez chemie působí jen vysokofrekvenční vlny,píšou že je zdravotně nezávadný a nijak nepůsobí na člověka…pořád si ale říkám že ho chci do dětského pokoje tak se raději ptám vás máte s takovým typem odpuzovače zkušenosti nebo rady? jde mi o to aby byl účinný jak na komáry tak i na další hmyz (bydlíme u lesa) tudíž nám nestačí ty obyčejné a tento je od známého ozkoušený a je 100%účinný jenže on nemá děti,tak jdu na radu k vám
Díky A.