Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, má tu někdo zkušenost s jakoukoliv elektrickou odsávačkou mateřského mléka z Aliexpressu?:)
No to bych asi neriskla, dávat si na sebe něco elektrického z Ali, to je sebevražda
proč nekoupíš tady normální? Pojišťovna na to dává příspěvek.
Hlavne bych mela problem s pouzitymi plasty..A ted kvalitni koupis i za 1000..nerikej mi, ze z alo te vyjde lepe..
@Kriss Tina píše:
No to bych asi neriskla, dávat si na sebe něco elektrického z Ali, to je sebevraždaproč nekoupíš tady normální? Pojišťovna na to dává příspěvek.
Píšu snad, že ji chci hned koupit?
zajímá mě jen jestli se tu třeba nenajde někdo se zkušeností, jelikož na Aliexpressu jsem našla dost kladných recenzí právě i z Česka, tak mě jen zajímá jestli se najde někdo i tady.. Samozřejmě, že o příspěvcích od pojišťovny vím, ale ten pokryje tak maximálně monitor dechu, který mi přijde mnohem víc důležitější než odsávačka, kterou i se muže stát třeba vůbec nevyužiju.
@Králičice píše:
Hlavne bych mela problem s pouzitymi plasty..A ted kvalitni koupis i za 1000..nerikej mi, ze z alo te vyjde lepe..
S těmi plasty se mi to samozřejmě taky nezdá i přesto, že u všeho píšou BPA Free.. a cenově tedy opravdu vyjdou lépe než u nás, ale to samozřejmě neberte, že chci šetřit na tom. Zajímá mě opravdu jen jestli tu má s tím někdo zkušenost.
Jelikož českých kladných recenzí je tam opravdu mnoho