Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, mám syna 3roky, od miminka trpí na zadní rýmu… V poslední době často zánět středního ucha..
Smrka krásně sám, ale prostě ač se vysmrka, pořád chrochta a to vzadu nevysmrka.. Bylo nám doporučeno vysavat (vysávali jsme pouze, když byl miminko)…
Nejen že z toho má chudák strach… Ale chtěla jsem se zeptat, zda má některá z vás zkušenosti s nějakou dobrou odsavackou, která vezme i tu zadní rýmu?
Když byl miminko měli jsme takovou tu, co vypadá jak banán, ale ta to nevysala, takže jsem ji prodala a začali jsme s vysavačem…
Nejenže by snad lépe spolupracovali.. Ale máme letět v létě na dovolenou a chci mít radši vše a sebou - ovšem vysavač jaksi nelze 😃 🙈…
Koukala jsem na El. odsavacky nosiboo, ale stojí přes 3tisice, tak se radši zeptám a dám na vaše rady.. Přece jen to není málo peněz…
Díky moc
Ahoj, já jsem si sbalila tu na vysavač s tím, že v hotelu se snad nějaký vysavač kdyžtak najde
Ale u moře nebylo po rýmě ani památky
Co jsem četla, ty drahé elektrické nebo na baterky jsou naprd.
Oživují diskuzi. Mám tříměsíční miminko se zadní rýmou. Má někdo zkušenost s El. odsavacku, která spolehlivě vysaje i zadní rýmu? Cena nehraje příliš velkou roli (je jedno jestli bude stát pár stovek nebo třeba 4000).
Předem děkuji za odpověď 🙂
@Sweetis Dle mých zkušeností zadní rýmu zvládne pouze odsavacka na vysavač..