Jak dlouho by se mělo provádět odsávání mléka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
12.3.16 20:20

@Teremii Před kojenim prso nahrej, promasiruj, odstrikní ručně trochu mléka, aby dvorec zmeknul, pak se bude mít miminko čeho chytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
12.3.16 20:23

Odsávala jsem rok a půl synovi kamarádky, ale je to mazec. Samozřjmě to nevadí, ale je to nekomfortní… Ale k přisávání - zkus si odsát z prsu tolik, aby povolil, hlavně se uvolnil dvorec a potom prcka přiložit, většinou se to povede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
12.3.16 20:32

Co tvarovace bradavek mezi kojenim? tu bradavku to aspon vytahne a vytvaruje. :think:

• Citovat
  • Upravit
pkz
4491
12.3.16 20:37

Jde to. Odsávala jsem 9m, ale bylo to fakt náročné. Nevím, zda bych do toho šla znovu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkz
4491
12.3.16 21:02

@Terdul vydrželas půl roku? To je taky krásný :palec: ale byl to mazec, viď? Nejvíc mě mrzí, že jsem to skončila z důvodu ne že by nebylo mlíko, ale došly síly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
12.3.16 21:45

@Teremii S dobrou odsavackou to jde. Odsavala jsem rok. Ale jste na zacatku, byt vami, pokusim se o kojeni. Druhe dite kojim naprosto v pohode. Tvarovace bradavek jsou super vec, to si urcite poridte!!! Mezi kojenim chrani bradavku, ktera zaroven vetra a rychleji se hoji. Navic je bradavka krasne vytvarovana. Bradavky namazte Purelanem. Drzim pesti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
12.3.16 22:02

@Teremii ja odsavala 5 mesicu elektirckou odsavackou a nebyl problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
12.3.16 22:03

@pkz me to prislo snazsi nez kojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkz
4491
12.3.16 22:08

@annaei jak to? Prvního syna jsem kojila do dvou let a byla to pohoda, mlíko po ruce :), nemuset se stresovat běžet domů odsávat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
12.3.16 22:12

@pkz ja mela malou odsavacku. Vzdy mi nekdo pohlidal dite ja v klidu na zachode do 10 minut odsala nebo vzala mleko uz odsate. 10 minut jsem odsavala max 5 minut krmila. Tak ze do 15 minut hotovo lahvicky jsem jenom davala do mycky. V noci kdyz jsem byla lina jsem v lednici nasla uz odsate mleko a bylo to jeste rychlejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.3.16 13:24

Jak často odsávat?

Dobrý den,
naše miminko (7týdnů) málo přibíralo, proto jsme ve stavu, kdy pomalu přecházíme na umělé mléko a zbytky z prsou odsávám elektrickou odsávačkou. Zabírá to ale příliš mnoho času, zdá se mi, který bych se potřebovala věnovat uplakanému miminku. Chci se pro informaci proto zeptat, jak dlouho by mělo odsávání trvat a jak často odsávat, když chceme, aby se mléko postupně tedy přestávalo tvořit? Kdybych neměla po ruce alespoň občas někoho na pomoc, na odsávání bych vůbec čas neměla, naše miminko je opravdu hodně plačtivé. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.3.16 13:34

Jak často a jak dlouho odsávat?

Naše miminko (7týdnů) málo přibíralo, proto jsme ve stavu, kdy pomalu přecházíme na umělé mléko a zbytky z prsou odsávám elektrickou odsávačkou. Zabírá to ale příliš mnoho času, zdá se mi, který bych se potřebovala věnovat uplakanému miminku. Chci se pro informaci proto zeptat, jak dlouho by mělo odsávání trvat a jak často odsávat, když chceme, aby se mléko postupně tedy přestávalo tvořit? Kdybych neměla po ruce alespoň občas někoho na pomoc, na odsávání bych vůbec čas neměla, naše miminko je opravdu hodně plačtivé. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová