Odsávání mateřského mléka a jeho úschova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
259
8.2.25 08:20

@kavenka já mám nejblíz upmd v Praze a ti sváží jen z Prahy. Jezdit každý týden do Prahy je pro mě nemyslitelné. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
8.2.25 08:34
@tulka123 píše: Více

To je jasný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.25 09:28

@Dahlia0409 no tak já kojit po venku rozhodně nechci. Nesnáším to, takže na procházky jezdím jediné až je po jídle a na max. hodinu ať není venku komedie…
To mě je jedno, že budu mít sebou odsato, mě to kojeni už stejně leze krkem.. tak chci přejít zřejmě na odsávání už úplně.. ale tak uvidim jak to půjde, ať se mi naučí na flašku. Ale tak to je každého jeho věc jestli a kde a jak kojí…

• Citovat
  • Upravit
903
8.2.25 11:23

Kdyžtak v drogerii seženete sáčky na zamrazení pokud kelímky nebyli součástí odsávačky, a ja dostala v nemocnici instrukce že v lednici 4 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.25 13:58

@Sisi 14 děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.25 15:31

@Paní.Norrisová takhle darování nefunguje, měla jsem nedonošenou dceru a dále darovala…musíš mít potvrzení od lékaře, udělané odběry krve, extrémně se dbá na čistotu, uchovává se ve sterilních lahvích, poskytnutých mléčnou bankou, každá láhev se testuje na čistotu a bylo přesně dané, jak staré to mohlo být mléko, svoz byl každých 14dní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.25 15:36
@Anonymní píše: Více

A viděla jsi, jaké existuje kojící prádlo a oblečení, není nic vidět…první jsem kojila přes 2roky a nikdy mi nikde nikdo nečučel, ani v letadle a na dovolených na prsa a druhou kojím 17měsíců, už jsme také letěli, s první výletujeme, vozím ji na tréninky a taky můžu kojit v autě, když by mi to vadilo, ale já když se otočím, tak na mě nikdo nečučí…láhev dost kazí kojení, bude se Ti u prsa zlobit, protože u prsa se musí snažit, z láhve to teče samo…já doufám, že to ještě udržím i na letošní lety…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.25 16:53

Samozřejmě, že to vím, ale mě osobně to prostě vadí a nechci na veřejnosti kojit, ikdyby nebylo nic vidět. Prostě NE!
To, že mi to pokazí kojeni mi vůbec nevadí. Já stejně kojím jenom z povinnosti. Klidně a ráda pak přejdu na láhev. A samozrejme, ze vim, ze u prsa se musi snazit a z lahve je to vetsi pohoda, ze mu to tece samo. Mě je to osobně jedno :palec:

• Citovat
  • Upravit
4497
8.2.25 17:08

Chápu a díky. Nevěděla jsem přesná pravidla. Jen vím, že třeba i na internetu jsou kolikrát nabídky/poptávka ve skupinách s podobným zaměřením. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.25 18:57

@Paní.Norrisová jasný, já jsem to přesně taky nevěděla, než jsme to mléko potřebovali a chtěla jsem pomoct dalšímu miminku :mavam:

• Citovat
  • Upravit
16407
8.2.25 23:12

Taky jsem nechtěla kojit mimo domov. Ale když měl syn hlad, tak holt prostě kojení proběhlo. Vzdy jsem měla s sebou látkovou plenu, kdy nebylo nic vidět. Měla jsem ho nechat trpět hlady jen proto, že matka odmita kojit mimo domov? :nevim: Vždy jsem našla misto, kde nebylo moc lidí, syn se nakojil a šlo se dal :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová