Odsavani rýmy - kolikrát denně a jak často ?

Anonymní
7.6.23 13:46

Odsavani rýmy - kolikrát denně a jak často ?

Ahoj mam dotaz, kdy používáte na prcky odsavacku a v jakem případě až odsavate?? A kolikrát denně.? Malý cca před týdnem chytil rýmu nejprve tekla trochu odsavala jsem a teď je to takový stav když si lehne tak jakoby chrci … jak kdyby něco v nose měl … no tak se snažím též odsavat ale on trpí ze mu teče často krev nebo spíše ma krvavé hleny když odsavam … nechavate prcky někdy přes den i s rýmu ze posmrkavaji? Nebo hned odsavate jak to děláte vy? Jinak používáme každou chvílí mořskou vodu. ale pokaždé když odsavam furt vtom nose něco má a přitom mi přijde ze dýchat nemá problém ale pokaždé proste v nose toho má dost …. Odsavam protože se bojím zánětu středního ucha teda nevím au v jaké fázi by se mohl vyskytnout jestli až když fakt má dítě ucpaný nos a nemůže vůbec dýchat a nějaké menší posmrkavaji nebo chrčeni nevadí nebo pravé jestli tohle vadí a mělo by se hned odsavat :nevim: díky ( teď už mi přišlo ze rýma je lepší dýchá přes den pusou ale jen vždy když sahnu po odsavacce pokaždé vtom nose něco má no.. omlouvám se za chyby píšu v rychlosti dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.6.23 13:48

Oprava přes den dýchá normálně nosem co si všímám * * ale v nose při odsavani furt vždy odsaji toho dost

• Citovat
  • Upravit
35957
7.6.23 14:06

A kolik mu je? Jelikož u nás byl při tom vždy řev, tak jsem odsávala hlavně před spaním a jinak utírala nudle. Když už je krev tak to už je moc, to nedělej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.23 14:09

@pikola 19m ještě nechce smrkat … :( no též řve ale ja pravé nevím jemu teď neteče nudle ale proste když leží nebo se nadechne slyším ze chrci ale jinak dýchat muže teď pokaždé když odsaji tak toho je teda dost vždy něco odsaji no … hlavně se bojím toho zánětu nevím jak to vůbec vzniká jestli to dítě musí mít úplně ucpaný nos … nebo už je spátne to ze posmrkava…nebo chrci ze to už musí ven jinak aby z toho nebyl ten zánět fakt nevím no

• Citovat
  • Upravit
35957
7.6.23 14:17

Smrkat neumí ani můj 3,5 :nevim: já prostě odsávám když má fakt nudli a na to spaní hlavně, jinak jen utírám nos. Žádný zánět ucha a nic takového nikdy neměli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
7.6.23 14:19

Já odsavam před spaním a když má vyloženě ucpaný nos, ze nemůže dýchat, to nejdřív striknu mořskou vodu, aby se to uvolnilo, pak odsaju a kapnu normalni kapky do nosu (tak 3× za den ). Jinak utiram nudle, mala kolikrát psikne a vylitnou ji všechny nudle ven samy :mrgreen: ale často to nedělám, není ji to příjemné a jak u toho řve, tak ji stejně za chvíli teče nudle zas z toho pláče :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.23 14:22

@Kriss Tina dobře to sem potřebovala vědět :) takže když zachrci nebo posmrkava ale dýchat mi přijde ze muže tak není potřeba teda odsavat nějak ale kdyby vůbec nemohl dýchat tak je jasný ze odsaji ale pravé vždy když odsaji tak proste vzteky vty odsavacce je dost :roll: no omezim to dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.23 14:29

@pikola takže když vám chrci přes den nebo posmrkava ale dýchá nějak v normě tak to nechavate být … dekuji jsem klidnější

• Citovat
  • Upravit
1214
7.6.23 15:09

Já jen napíšu, že jsem odsávačku doma nikdy neměla. Nos jsem jen utírala, popř. „vymačkala“. Dávala jsem Vincentku na zvlhčení a když to teklo, tak Nasivin. A průběžně jsem používala inhalátor s Vincentkou. Náběh na zánět středního ucha jsem řešila až u dítěte školkového, které už tou dobou dávno ochotně smrkalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.23 15:24

@Masina takže měl prcek zánět a už uměl smrkat teda … no toho se teda děsím no ….což teda koukám ze smrkalo dítě a chudák měl i přes to nabeh :(

• Citovat
  • Upravit
1214
7.6.23 18:30
@Anonymní píše:
@Masina takže měl prcek zánět a už uměl smrkat teda … no toho se teda děsím no ….což teda koukám ze smrkalo dítě a chudák měl i přes to nabeh :(

Bylo mu 5 let. A rozehnali jsme to Otobacidem. Jen jsem chtěla napsat, že i děti, kterým se neodsává a ještě neumí smrkat, nemusí při rýmě skončit se zánětem středního ucha. Aby jsi nebyla vyděšená kvůli tomu, že se všechno odsát nedá….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
7.6.23 20:33
@Anonymní píše:
@Masina takže měl prcek zánět a už uměl smrkat teda … no toho se teda děsím no ….což teda koukám ze smrkalo dítě a chudák měl i přes to nabeh :(

Dcera mela taky nabehy na stredousi az kolem 4,5 let a smrkala obstojne od 2,5 let.. vzdy rozehnano, nikdy nepichano..
Ja pri ryme davam sinupret (je celkove na dutiny) a tukam, ze od te doby mela dcera nabeh na stredousi jen jeden a to kdyz jsem sinurpet nemela doma a trvalo par dni, nez jsem ho sehnala..

• Citovat
  • Upravit
Tosidelassrandu
7.6.23 20:39

Vyuzij toho a fakt nauč smrkat. Nás to od roka zachraňuje při rýmách. Odsávat bys měla jen ráno a večer. Častější odsáváni dráždí sliznici a jen to zhoršuješ. Mořskou vodou fakt pořádně prostříkávat několikrát denně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.23 22:00
@Vesnickaholka píše:
Dcera mela taky nabehy na stredousi az kolem 4,5 let a smrkala obstojne od 2,5 let.. vzdy rozehnano, nikdy nepichano..
Ja pri ryme davam sinupret (je celkove na dutiny) a tukam, ze od te doby mela dcera nabeh na stredousi jen jeden a to kdyz jsem sinurpet nemela doma a trvalo par dni, nez jsem ho sehnala..

To asi dcera měla velkou rýmu ze? Když měla náběh chudinka … no mam z toho teda hrůzu … 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.23 22:01
@Tosidelassrandu píše:
Vyuzij toho a fakt nauč smrkat. Nás to od roka zachraňuje při rýmách. Odsávat bys měla jen ráno a večer. Častější odsáváni dráždí sliznici a jen to zhoršuješ. Mořskou vodou fakt pořádně prostříkávat několikrát denně

Ano prostrikavam snažím se aby smrkal, ale nezájem vyvádi nechce proste tak bohužel odsavat musím no :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML