Odšťavňovač Bifinett

124
16.10.14 21:55

odšťavňovač Bifinett

Maminky máte někdo zkušenost s odśťavňovačem Bifinett? pokud ano, prosím vaše názory, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15977
16.10.14 22:02

Můžu se zeptat na cenu? Před pár dny jsem na odšťavňovače koukala. Chtěla jsem si o něj napsat Ježíškovi, ale když jsem z trhu vyseparovala všechny, kteří by si neporadili zároveň s citrusy, ale i mrkví, banánem, paprikou, vyskočila na mě cena od 7 tisíc a výš. Mně osobně se nejvíc líbil za cca 10 tisíc. Sice s celoživotní zárukou, ale když si chci udělat jednou do týdne džus, tak mi to přijde hrozně moc. O něj si Ježíškovi napsat nemůžu, neměl by pochopení. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
16.10.14 22:09

Tenhle by mě vyšel na 500.-kč na nějakém bazárku :-) určitě bych nedala víc jak 1000,–Kč :-D…potřebuji jen pomeranče, jablka, takové základní ovoce, nic víc nepotřebuji :-),ani víc chtít nemůžu, protože víc peněz ani nemám :-) jINAK MĚLA JSEM PŮJČENÝ ETA Fresher 0032 90000, cena 3000,–kč, fakt super, udržba, odšťavňování, vzhled a není to plast..jen cena je vysoká :( proto jsem si našla Bifinett, aspoň něco…proto se ptám jestli je s ním někdo spokojený :-) jestli ho koupit :-)Jinak přidávám fotku ETA..ten je super…jen cena :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
16.10.14 22:11

Pokud chcete jednou týdně džus, určitě nepotřebujete odšťavňovač za 10000,–Kč :-D to je jen můj názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
16.10.14 22:43

@Darinka7777 To by byl i chlapovo názor. A je to kravina, to je jasný. :) On je velký rozdíl v získávání šťávy. Může to být lisem, odstřeďováním. Potom jsou nizkootáčkové, vysokootáčkové… Těch druhů je hodně. Já bych chtěla takový, kam můžu dát rozpůlené jablko, ananas, banán… A ono mi s co nejméně zbytků udělá džus.
Doteď používám plastový ruční odstavnovac za dvacku. :D A když chci udělat mix a ke šťávě z pomerančů a grepů přidat kiwi, banán, jablko, tak to rozmixuju v mixéru. Je s tím ale hrozně dělání.. I odstavnovac za 3 stovky by mi to ulehčil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný