Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky máte někdo zkušenost s odśťavňovačem Bifinett? pokud ano, prosím vaše názory, děkuji
Můžu se zeptat na cenu? Před pár dny jsem na odšťavňovače koukala. Chtěla jsem si o něj napsat Ježíškovi, ale když jsem z trhu vyseparovala všechny, kteří by si neporadili zároveň s citrusy, ale i mrkví, banánem, paprikou, vyskočila na mě cena od 7 tisíc a výš. Mně osobně se nejvíc líbil za cca 10 tisíc. Sice s celoživotní zárukou, ale když si chci udělat jednou do týdne džus, tak mi to přijde hrozně moc. O něj si Ježíškovi napsat nemůžu, neměl by pochopení. ![]()
Tenhle by mě vyšel na 500.-kč na nějakém bazárku
určitě bych nedala víc jak 1000,–Kč
…potřebuji jen pomeranče, jablka, takové základní ovoce, nic víc nepotřebuji
,ani víc chtít nemůžu, protože víc peněz ani nemám
jINAK MĚLA JSEM PŮJČENÝ ETA Fresher 0032 90000, cena 3000,–kč, fakt super, udržba, odšťavňování, vzhled a není to plast..jen cena je vysoká
proto jsem si našla Bifinett, aspoň něco…proto se ptám jestli je s ním někdo spokojený
jestli ho koupit
Jinak přidávám fotku ETA..ten je super…jen cena ![]()
Pokud chcete jednou týdně džus, určitě nepotřebujete odšťavňovač za 10000,–Kč
to je jen můj názor ![]()
@Darinka7777 To by byl i chlapovo názor. A je to kravina, to je jasný.
On je velký rozdíl v získávání šťávy. Může to být lisem, odstřeďováním. Potom jsou nizkootáčkové, vysokootáčkové… Těch druhů je hodně. Já bych chtěla takový, kam můžu dát rozpůlené jablko, ananas, banán… A ono mi s co nejméně zbytků udělá džus.
Doteď používám plastový ruční odstavnovac za dvacku.
A když chci udělat mix a ke šťávě z pomerančů a grepů přidat kiwi, banán, jablko, tak to rozmixuju v mixéru. Je s tím ale hrozně dělání.. I odstavnovac za 3 stovky by mi to ulehčil.