Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Byla jsem jednou na odstranění anální rasy, odpslovali mi to v celkové narkoze. Potom to nijak moc nebolelo, ale hojení hrozně dlouhý… Několikrát za den sedací koupele, větrat atd. Jenže pak se mi v tom místě udělala anální trhlina a to bylo horší než kožní rasa. Pak mi jiný doktor řekl, že po odstranění řasy se trhlina často dělá, a ta jde zahojí těžko. Takže bych to zvazila…ale nevím jak se to provádí ambulantně.
@Anonymní píše:
Byla jsem jednou na odstranění anální rasy, odpslovali mi to v celkové narkoze. Potom to nijak moc nebolelo, ale hojení hrozně dlouhý… Několikrát za den sedací koupele, větrat atd. Jenže pak se mi v tom místě udělala anální trhlina a to bylo horší než kožní rasa. Pak mi jiný doktor řekl, že po odstranění řasy se trhlina často dělá, a ta jde zahojí těžko. Takže bych to zvazila…ale nevím jak se to provádí ambulantně.
Prosím jak dlouho se vám to hojilo.
@Anonymní píše:
Prosím jak dlouho se vám to hojilo?
Zdravím, je tu někdo, kdo má s odstraněním anální řasy (ambulantně s lokálním umrtvením) zkušenosti? Jde mi hlavně o dobu hojení a celkový výsledek. Díky
Zdravím, před měsícem jsem byl u proktologa a našel mi drobnou anální řasu. Nechal na mě, jestli si ji dám ambulantně odstranit, nebo ji tam nechám. Řasa čas od času zlobí a bolí, potom ji ale natřu a zmenší se a problémy na nějaký čas zmizí. Jsem student VŠ, takže odstranění pro mě je možné buď teď, nebo až příští prázdniny, tak se chci zeptat, zda má někdo s odstraněním zkušenosti, nebo se mu povedlo problémů úspěšně zbavit. Bojím se, že je odstranění zbytečné, na druhou stranu pokud by se to mělo zhoršovat, chtěl bych to podstoupit teď, aby mi to nezasahovalo do školního roku a práce.