Odstranění nosní mandle ano či nikoli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
6.6.25 21:39

@Domina19 kdyz jsem byla mala, rodice mi je chteli nechat odstranit… nakonec mamka rekla ze me na operaci nechce nekdy ve 4 letech dat a srovnalo se mi to nekdy az v 8 roce :) pamatuju si jenom ze jsem byla velmi casto nemocna v jednu dobu, to je tak vse. Ale zase pritelovi je vzali protoze do nich chytl stafylokoka. Takze nevim moc no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
7.6.25 14:32

@anavi13 Na logopedii nechodíme, zatím nás tam nikdo např ze školky neposlal. Nebo takhle, mluví hezky, ne úplně dokonalé. Čekám, že to během příštího roku přijde, že nám to doporučí, tak uvidíme. Věřím, že pokud vás druhý syn měl takové problémy, že po vytržení byl úplně značný rozdíl. Já se picnu, měl teď ten zánět ucha, Desnou rýmu je pár dní po antibiotikach a už má rýmu zase, protože jsem ji pro změnu měla já, tak jsem ho asi znovu nakazila. To je nekonečný koloběh..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
7.6.25 14:34

@Tery21 Žádné stěry nám nedělali, takže vůbec netuším, zda se tam nějaká taková breberka nachází. Vím, že se to právě s přibývajícím věkem má zlepšit, tak jsem právě stále na vážkách. Nejsem z těch, co za každou cenu musí dát dítěti vše pryč, když to ve výsledku treba ani nepomůže. To je buď a nebo. 🙈 Právě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
7.6.25 14:36
@Anonymní píše: Více

Tak to už je ale masakr, když vidí, že mu není v 11 letech rozumět, v takové míře to zase nemáme. Mě ještě napadlo, jestli to prostě nemůže být alergického rázu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24417
8.6.25 10:16
@Domina19 píše: Více

Tak logopedii určitě co nejdříve. Nečekat. Nám to logoped po vyšetření doporučil. Oni si to fixují a pak se hůř učí správně mluvit. Nemocnost bych řešila fakt v momentě kdy to bude už opravdu neúnosné. Případně když by zase byl zánět ucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí