Odstranění pihy na intimních místech?

687
12.6.16 21:17

Odstranění pihy na intimních místech?

Ahoj,
mám takový problém. Udělala se mi piha vedle velkých stydkých pysků. Nijak by mi tam nevadila, jenže je přesně v místě, kudy jde guma od kalhotek a jakmile mám nějaké těsnější, trochu se zpotím nebo mám třeba trochu výtok a prostě tam dochází trochu k tření té gumy o pihu, piha nateče, okolí zčervená a bolí to. Doma chodím jako,,prevenci" bez kalhotek, ale nejde to takhle pořád. Máte někdo zkušenost s odstraněním pihy z těchto míst? Jak moc to bolí?(nikdy jsem si žádnou pihu odstranit nenechala)
A případně, obrátit se teda na kožní? Kolik vůbec takový zákrok cca stojí? Díky všem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2220
12.6.16 21:23

Ja si nechala odstranit nekolik znamenek, nikdy jsem nic neplatila. Byla jsem vzdy na chirurgicke ambulanci, ne na koznim. Injekce trochu boli, ale to je asi individualni, jak moc to koho boli. Pak je spis neprijemne vyndavani stehu, natoz v intimnich partiich, ale tak co se da delat, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 21:24

Me to vyrizli po porodu behem siti. Jen se me pri prijmu zeptali, zda to chci odstranit. Jinak bych se k tomu asi neodhodlala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.16 21:36

Já měla přímo v zadku, rekla jsem si o odstranění při gynekologicke operaci a v poho :) jinak známá co měla podobný problém řekla gynekologovi a odstranil ji to ambulantně hned :palec:

• Citovat
  • Upravit
9023
12.6.16 21:36

@Maja Z já jdu zítra na kožní, taky si domluvit odstranění. Teda nemám nic tak intimního.
Pokud Tě to bolí, vyříznou to. Pokud by to byla kosmetická záležitost asi by to bylo o placení, ale tak to vezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
12.6.16 21:38

@Maja Z Také jsem byla na chirurgii na odstranění podezřelé pihy v těchto místech a v pohodě. Doktor místo umrtví, nic necítíš, zhojilo se mi to krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
12.6.16 21:46

Zalezi jaka je piha… Pokud bys sla na laser tak bys platila, kdyz ale budes mit doporuceni od kozni na vyriznuti tak to plati pojistovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
12.6.16 21:52

Já vzdy chodim s pihami na odstranění laserem a i když za to musím platit, je to super. Zákrok bez krve, šiti a vydávání stehů. Kamarádka mela na stejném miste jako ty a též šla na laser. Byla spokojena, jen na klinice pozadala, že chce na zákrok doktorku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 22:34

Tesi, me, ze jsou tu i dobre zkusenosti, ale ja jsem mela pihu asi 1 cm nad klitorisem, to, co jsem zazila pri odstranovani? Horor, horor..rvala jsem bolesti. Injekce, umrtveni..nic nepomohlo. Bylo to jak za ziva. A to mi nikdy odstranovani pih nevadilo. Ja bych sla radsi jen tak rodit, nez si zopakovat tohle.

• Citovat
  • Upravit
wewa1
12.6.16 23:14

@Maja Z Měla jsem stejný problém. Jen to nebyla piha, ale nějaký výrůstek. Šla jsem s tím na kožní, od tud mě poslali na gynekologii. Gynekolog mě poslal do nemocnice na gynekologickou chirurgii. Zákrok nebyl nic hrozného. Horší bylo hojení. Jelikož jsem si to nechala odstranit v létě, díky pocení to začalo hnisat. MUDr. říkal, že se tato místa hůře hojí.

• Citovat
  • Upravit
687
12.6.16 23:21

Díky všem, proberu to s gynekologem při příští návštěvě, stejně jsem tam teď pomalu víc jak doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
13.6.16 00:45
@wewa1 píše:
@Maja Z Měla jsem stejný problém. Jen to nebyla piha, ale nějaký výrůstek. Šla jsem s tím na kožní, od tud mě poslali na gynekologii. Gynekolog mě poslal do nemocnice na gynekologickou chirurgii. Zákrok nebyl nic hrozného. Horší bylo hojení. Jelikož jsem si to nechala odstranit v létě, díky pocení to začalo hnisat. MUDr. říkal, že se tato místa hůře hojí.

Mně řekli na chirurgii rovnou, že právě z tohoto důvodu přes léto neodstraňují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.17 10:56

Ahoj holky,
prosím o radu. Mám na těle spoustu pih, které si nechávám pravidelně kontrolovat. Některé podezřelé mi byly v minulosti odstraněny. V posledních letech se mi začaly dělat drobné tmavé pihy na vnitřní straně velkých stydkých pysků. Vzhledem k místu, kde je mám, jsem si je ještě nenechala zkontrolovat. Teď se mi ale jedna z těch pih začala výrazně zvětšovat. Byla téměř plochá, teď je jak velké klíště. Muselo se to stát hodně rychle, všimla jsem si toho včera při mytí a úplně mě to vyděsilo. Asi je zbytečné se ptát, jestli si ji mám nechat vyšetřit. Já si ale vůbec nedovedu představit, jak budu roztahovat na kožním nohy. Mám strach, ale zároveň se strašně stydím..lékařka je taková nekomunikativní, strohá, ale jako odborník je opravdu výborná. Já nevím, no, nemáte některá zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
3
11.5.17 11:16

Asi by bylo nejvhodnější navštívit doktora, aby to prohlídl a on pak rozhodne. Ale tření znamínka asi není ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
11.5.17 11:18
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
prosím o radu. Mám na těle spoustu pih, které si nechávám pravidelně kontrolovat. Některé podezřelé mi byly v minulosti odstraněny. V posledních letech se mi začaly dělat drobné tmavé pihy na vnitřní straně velkých stydkých pysků. Vzhledem k místu, kde je mám, jsem si je ještě nenechala zkontrolovat. Teď se mi ale jedna z těch pih začala výrazně zvětšovat. Byla téměř plochá, teď je jak velké klíště. Muselo se to stát hodně rychle, všimla jsem si toho včera při mytí a úplně mě to vyděsilo. Asi je zbytečné se ptát, jestli si ji mám nechat vyšetřit. Já si ale vůbec nedovedu představit, jak budu roztahovat na kožním nohy. Mám strach, ale zároveň se strašně stydím..lékařka je taková nekomunikativní, strohá, ale jako odborník je opravdu výborná. Já nevím, no, nemáte některá zkušenost?

Tez mam pihu na prirozeni a taky mi bylo hloupe jit na prohlidku. Ale sla jsem, prece jen clovek ma jistotu.. Helet, je to zenska, doktorka, takze odhod stud a jdi. Ta uz videla veci, bere to jako rutinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí