Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Žádný sonický kartáček ti zubní kámen neodstraní… ![]()
Zajdi si na dentální hygienu, dodržuj následně to, co ti tam bude řečeno a zubní kámen mít nebudeš ![]()
Nefunguje nic. Žádné sonické kartáčky, rádoby ultrazvukové domácí odstraňovače, pasty, roztoky, nic. Navštiv hygienu nebo zubaře. Kámen ti odstraní a nadále se pečlivěji o zuby starej, kámen se nebude dělat.
Já jsem koupila domu miDent truesonic a funguje nám skvěle… Dceru na dent. hygienu nedostanu a tímhle jsem to vyřešila… Fakt super věc ![]()
kdy lidi přestanou těmhle věcem už věřit a sypat peníze bůhví za co, pokud myslíte, že odborník je drahý, zkuste to bez něj
@Anonymní píše: Více
Sonický kartáček je na čištění zubů.
Ty asi myslíš odstraňovač zubního kamene. Nevím jak doma, ale na dentální hygieně to používají. Když si pořídíš nějaký profi a bude ti to mít kdo správně aplikovat, tak by to mohlo fungovat. ![]()
@Anonymní píše: Více
Moc bych tomu nevěřila. Zajdi si na dentální hygienu, nebo požádej zubaře na preventivce (můj to třeb nedělá - odkazuje právě na hygienu, ktero moje pojištovna 1× do roka hradí - resp přispívá na ni, když splním preventivní prohlídky).
Sonický kartáček je fajn na čistění, ale určitě ti neodstraní sám do sebe zubní kámen. Ani bys to doma dělat sama rozhodně neměla.
S takovou věcí si určitě zajdi raději k zubaři nebo na hygienu aby ti s tím pomohli. ![]()
Ahoj holky, máte některá sonický kartáček na odstraňování zubního kamene? Funguje to?