Odstranění zubního kamene doma

Anonymní
17.12.24 08:41

Odstranění zubního kamene doma

Ahoj holky, máte některá sonický kartáček na odstraňování zubního kamene? Funguje to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Simod
17.12.24 08:45

Žádný sonický kartáček ti zubní kámen neodstraní… :nevim:
Zajdi si na dentální hygienu, dodržuj následně to, co ti tam bude řečeno a zubní kámen mít nebudeš :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Asta135
17.12.24 09:44

Nefunguje nic. Žádné sonické kartáčky, rádoby ultrazvukové domácí odstraňovače, pasty, roztoky, nic. Navštiv hygienu nebo zubaře. Kámen ti odstraní a nadále se pečlivěji o zuby starej, kámen se nebude dělat.

• Citovat
  • Upravit
1149
17.12.24 10:55

Já jsem koupila domu miDent truesonic a funguje nám skvěle… Dceru na dent. hygienu nedostanu a tímhle jsem to vyřešila… Fakt super věc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
17.12.24 10:59

:lol: kdy lidi přestanou těmhle věcem už věřit a sypat peníze bůhví za co, pokud myslíte, že odborník je drahý, zkuste to bez něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26873
17.12.24 11:17
@Anonymní píše: Více

Sonický kartáček je na čištění zubů.
Ty asi myslíš odstraňovač zubního kamene. Nevím jak doma, ale na dentální hygieně to používají. Když si pořídíš nějaký profi a bude ti to mít kdo správně aplikovat, tak by to mohlo fungovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
17.12.24 14:48
@Anonymní píše: Více

Moc bych tomu nevěřila. Zajdi si na dentální hygienu, nebo požádej zubaře na preventivce (můj to třeb nedělá - odkazuje právě na hygienu, ktero moje pojištovna 1× do roka hradí - resp přispívá na ni, když splním preventivní prohlídky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.1.25 09:02

Sonický kartáček je fajn na čistění, ale určitě ti neodstraní sám do sebe zubní kámen. Ani bys to doma dělat sama rozhodně neměla. :( S takovou věcí si určitě zajdi raději k zubaři nebo na hygienu aby ti s tím pomohli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí