Odstříkávané mléko a spánek dětí

47
1.3.13 12:29

Odstrikavani mleka - spanek deti

Jak vam spi deti krmene odstrikanym mlekem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
782
1.3.13 12:35

Stejne jako kdyz jsem kojila. ted uz jen odsavam, prso odmita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michelle32
1.3.13 13:03

Syn nebyl kojen nikdy, krmila jsem od začátku jen odstříkaným MM, takže nedokážu porovnat jestli by to bylo jinak, kdybych ho kojila, ale od porodnice se budil 1-2× za noc a od 2 měsíců spal celou noc.

Ale je fakt, že laktační poradkyně mi říkala, že takto krmená miminka spí líp a v delších intervalech, protože vypijí víc když to mají „bez práce“, než kdyby si museli sami vytáhnout… Ale záleží taky na povaze miminka, některé se budí málo, některé častěji…

• Citovat
  • Upravit
529
1.3.13 13:06

Já nevidím žádný rozdíl. Spíš spí líp, protože má UM víc než co jsem měla já a tak je spokojenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.3.13 16:49

Já krmila odstříkaným MM téměř od začátku. Prsa mě z porodnice bolela skoro měsíc a když se zahojila, začala jsem znovu(už bezbolestně)kojit. No, jenže malá už nebyla zvyklá tahat, takže kojení trvalo skoro 3O min, po převážení toho zdaleka nevypila tolik co z lahve a po hodině a půl měla znovu hlad. A protože byla už unavená, opět nezvládala tahat a byla z toho ještě víc unavená. O nějakém delším spánku nemohla být ani řeč, protože se opět budila hlady. Připadalo mi, že celý den jen kojím a chovám malou, aby aspoň chvilku spala a nabrala sílu na další kojení. A výsledek? Kojit jsem přestala, začala znovu odsávat po 3h, malá pila také po 3h a klidně i 3h v kuse spokojeně spala.Od té doby jsem měla zase své spokojené miminko. Odsávala jsem do 10.měsíce, pak přešla na UM. Časově se to už nedalo zvládat a mléka začalo ubývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová