Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@N.n.k píše:
@topazio já zitra a v nedeli budu pryč takže jsem prave chtela dneska no. Ale asi se na to vrhnu.
Já nikdy do Tří králů nečekám.
My většinou odstrojujeme tak v půlce ledna, někdy i později. Prodlužuji si tím tak trochu vánoční čas protoze pak jsou už jen dva ponurý měsíce do jara ![]()
Když jsem byla mladší a bydleli jsme ještě pohromadě s rodinou, tak jsme měli umělý stromek a ten nám vydržel jednou od Vánoc až do února.
Když už jsme byli starší, tak mezi svátky jsme ho odstrojili a nečekali na 3 krále.
Já to vidím na příští víkend. My jsme měli krásne vanoce a stromek nám tu stojí už od půlky prosince. ![]()
@Mar__tanka1983 Já to zase mám tak, že když na začátku ledna úklidíme vánoční výzdobu, tak jsem připravená na jaro ![]()
Mi příští víkend a pak se začnu připravovat na miminko které k naší už celkem početné rodině za dva měsíce přibude
No stromek to vzdal už dávno. Manžel na nej kouká tak, ze se mu ani nedivim. Já ho hajim, protože z nej nepada jehličí. Máme ho dva týdny a snad ještě ten jeden zvladne
My to tady zrovna probíráme, jak to udělat. Běžně bývá do 6. 1. Ale teď máme jiný režim.
Muž navrhoval, že to odstrojíme dneska, ať nemám starosti (on jede zítra ráno nebo dopoledne pryč na 10 dní). My mu s děckama říkáme, že se nám zdá, že se stromku užilo málo, že zatím ho doma necháme. Kdyby byl problém (opadávání), tak ho přenesu za okno na zahradu a zlikviduje ho venku, až se vrátí. On vždycky ten stromek rozstříhá na malé části a odveze na sběrný dvůr. No nechce se mi už dneska odstrojit.
Zdobíme 3. adventní neděli a sundávám po novém roce 2.1. nebo 3.1.
Ja sundavam zitra, nebavi me na nej koukat jeste po Vánocích. Kdyz jsme žili v Kanadě, místní zdobili uz počátkem prosince a hned 26.12.odstrojovali. My mame takovy stred. Zdobime okolo 20.12. a odstrojujeme hned po Silvestru.
@N.n.k píše:
@shadowbabe přesně tak, měla jsem to uplne stejne, smutne jak je vse uzavřené, bez sněhu. A my ještě museli byt doma protoze jsme čekali má pcr testy u přítele protoze měli pozitivní lidi v praci, takže jsme pro jistotu se drželi od rodiny i kdyz jsme antigeni měli negativni. Takze opravdu vanoce na nic 🙈.
Bez sněhu? Kam se hnu k příbuzným všude spousta sněhu
, až teď teda ne, ale okolo svátků celá Morava bílá, pár set km v kolech mám, některé jízdy stály za to.
My vetsinou az do konce ledna, ale z duvodu, ze jsem lina ho odstrojovat a jehlici pri vyneseni pada okolo
Strojili jsme 23. Tak až příští víkend. Malá je z něj unesena