Odstrojeni stromků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
185
31.12.21 15:44

@ludmilaadamkova tak my zatím bez deti, mit deti tak to taky asi kvůli nim nechám 😌

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
31.12.21 15:46

Do 3 králů. Letos se mi fakt povedl, ani ho odstraňovat nechci. Navíc ta večerní atmosféra s rozsvicenym strojkem je krásná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.12.21 15:47
@TO_IT píše:
Bez sněhu? Kam se hnu k příbuzným všude spousta sněhu :lol:, až teď teda ne, ale okolo svátků celá Morava bílá, pár set km v kolech mám, některé jízdy stály za to.

Tady nic. Ani památka po sněhu. Teplo. Šla jsem pro kremrole k paní. Mohla jsem jít v mikině. Takhle jarně by mohlo být opravdu do jara. A pak přidat automaticky tepla na kraťase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
31.12.21 15:57
@Kelsey píše:
Tady nic. Ani památka po sněhu. Teplo. Šla jsem pro kremrole k paní. Mohla jsem jít v mikině. Takhle jarně by mohlo být opravdu do jara. A pak přidat automaticky tepla na kraťase.

Jj, dnešek už je takový :D Pro mě už pracovní, už mám ze svátků vypnuto. Ale povedly se.

• Citovat
  • Upravit
15419
31.12.21 16:12

My zdobíme vždycky 23. a odstrojujeme víkend po 3 králích. Letos jsme od 27. až do 2. na horách, tak se docela těším, že si ho ještě trochu užijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
31.12.21 16:15
@Kelsey píše:

Je tam hic… Malá si na procházce ztěžovala že je zpocena a to jsem ji dala jen triko s dlouhým a zimní bundu.. vlastně to bylo na jarní

• Citovat
  • Upravit
53518
31.12.21 16:21
@N.n.k píše:
Ahojky kdy odstrojujete stromek? Já ho většinou měla od 23.12 vecera do Tří králů, ale letos bych ho už dneska sundala, celkove letošní Vánoce mi přišli takové smutne a vůbec jsem nemela vánoční atmosféru jako vzdy. Jak to mate vy se stromkem, není to blby ho dat už dneska pryč. Stromek máme umělý.
A jinak přeji všem hodně stesti a zdravý do nového roku 😌

Jako vždy do Tří králů, možná mě syn ukecá a necháme ještě chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12227

My nechame do pulky ledna.. Strasne rychle to vzdy utece. Pristi rok chci zdobit stromecek uz na 1. adventni nedeli a uzit si poradne tu atmosferu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18626

@ludmilaadamkova u nás bylo 12 stupňů a sluníčko, tak malej měl na mikinu softku s fleecem a já jen nepromokavou proti větru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85345
31.12.21 16:23
@Ketris píše:
My nechame do pulky ledna.. Strasne rychle to vzdy utece. Pristi rok chci zdobit stromecek uz na 1. adventni nedeli a uzit si poradne tu atmosferu :andel:

My zdobime vzdy uz zacatkem prosince, ta atmosfera je nejlepsi pred Venoci a ne po nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
31.12.21 16:49

Ja si ho tu, naopak, asi necham.vely rok, hrozne intenzivne a pekne letos voni :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
31.12.21 16:58
@blumen píše:
My zdobime vzdy uz zacatkem prosince, ta atmosfera je nejlepsi pred Venoci a ne po nich

Delam to taky tak, po Vanocich uz to neni ono. Jeste par dni a sundame ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15146
31.12.21 16:58

Máme umělý a uklízím hi jak se mi chce. Někdy až koncem ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
31.12.21 17:05

Strojili jsme 20.12.21 a sundaváme o víkendu po třech králích. Máme živý a chceme si ho užít, když už ho někdo uřízul. Zatím nepadá a letos je obzvášt krásný, i když les by mu slušel víc. Vánoce jsme si letos užili, byli jsme všichni společně. Loni jsme se báli o rodiče, abychom je nenakazili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
31.12.21 17:37

Odstrojuji po Třech Králích. Letos bych ho klidne uz sundala, sice porad hezky voní, ale dost uz pada a to mame stojan, kam se leje voda…postavili jsme ho 23.12. takze tu nestraší od půlky prosince jak to nekdo dela…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová