Odstrojeni stromků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
185
31.12.21 18:33

@Kaktusanda 😂 😂 😂 👍 👏🏼 Přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
31.12.21 18:35

No nic zeny, dekuji za menší debatu, názory a mějte se krasne. Hodně zdravi v novém roce a ať už je rok 2022 lepsi a veselejší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
31.12.21 18:58

Sousedi ho vyhodili z okna myslím 26 ráno nu ležel tam dva dny na trávníku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
31.12.21 19:57
@N.n.k píše:
Ahojky kdy odstrojujete stromek? Já ho většinou měla od 23.12 vecera do Tří králů, ale letos bych ho už dneska sundala, celkove letošní Vánoce mi přišli takové smutne a vůbec jsem nemela vánoční atmosféru jako vzdy. Jak to mate vy se stromkem, není to blby ho dat už dneska pryč. Stromek máme umělý.
A jinak přeji všem hodně stesti a zdravý do nového roku 😌

Do 3 králů, kupujeme čerstvý tak 22.12 a strojírenství 24. Vydržel by i celý leden, neboť si necháváme udělat opravdu cerstvy,

• Citovat
  • Upravit
76497
31.12.21 20:03
@Kelsey píše:
Tady nic. Ani památka po sněhu. Teplo. Šla jsem pro kremrole k paní. Mohla jsem jít v mikině. Takhle jarně by mohlo být opravdu do jara. A pak přidat automaticky tepla na kraťase.

ani na Štěpána jste neměli sníh? u nás byl, začal padat 25. odpoledne, na Štěpána vydržel a od pondělí už to pomalu mizelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
31.12.21 20:39

Hele, u popelnic jsou u nás na sídlišti už pár dní. Klidně si ho odstroj. Já naopak si ho nechám letos (výjimečně) déle, protože mám zrovna typ, který nepadá. A krásně voní a je velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
31.12.21 21:16
@Ananas123456 píše:
Necham ho, dokud nezacne opadavat, max do pulky ledna :D sousedi dali zivy stromek k popelnicim uz 26, to jsem nepochopila, skoda prirody a penez 8o

Třeba odjeli. Ale tohle taky nechápu, kolikrát jsem měla chut´ počkat do toho 25.-26. a vzít si ho až od těch popelnic :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
31.12.21 21:18
@N.n.k píše:
@TO_IT obcas bývají něčím napustene 🙈

Já si právě říkám, čím mohl být cítit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.12.21 21:27
@stinga píše:
ani na Štěpána jste neměli sníh? u nás byl, začal padat 25. odpoledne, na Štěpána vydržel a od pondělí už to pomalu mizelo

Mini poprašek, nic závratného bylo na Štědrý den u nás. U našich v okolí Zlína byl, když jsme se měli pomalu vracet ve středu/čvrtek. Tak tam byl sníh. My jsme se vrátili domů na jinou čas Moravy a tady bylo, je houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
31.12.21 22:32
@Taktinevím píše:
Třeba odjeli. Ale tohle taky nechápu, kolikrát jsem měla chut´ počkat do toho 25.-26. a vzít si ho až od těch popelnic :P

To rikal manzel, ze kdyby to vedel, tak ho nebudeme kupovat :lol: :lol: Ale tak kdo vi, treba fakt necim smrdel nebo odjeli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
31.12.21 22:43
@Ananas123456 píše:
Necham ho, dokud nezacne opadavat, max do pulky ledna :D sousedi dali zivy stromek k popelnicim uz 26, to jsem nepochopila, skoda prirody a penez 8o

Jo, tady se taky válel u popelnic krásnej stromeček hned po Vánocích. Taky vždycky koumám, co ty lidi k tomu vede, přece si ho rozsvítím přinejmenším na Silvestra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.12.21 22:58

U nás se taky stále i teď svítí. Ráno vstaneme a první jdeme zapnout stromek. Na to se těším, že příští týden přijdeme každý den zpět odpoledne domů. To se začíná šetřit, tak se zapne stromek. Ale je fakt, že jsme si letos stromek vůbec neužili. Poprvé se zdobil až 23. odpoledne. To je dost pozdě u nás. Část dní mezi svátky se bylo úplně pryč u rodiny. A nějak rychle vše zas uteklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
31.12.21 23:09
@TO_IT píše:
Bez sněhu? Kam se hnu k příbuzným všude spousta sněhu :lol:, až teď teda ne, ale okolo svátků celá Morava bílá, pár set km v kolech mám, některé jízdy stály za to.

Tak my bydlíme v Olomouci 🤷🏻‍♀️ rodinu mám v Jižních Čechách, jo tam by mamka mohla zapřáhnout oře do saní 😂

• Citovat
  • Upravit
3115
31.12.21 23:17

My jednou měli „živý“ :mrgreen: tři roky. Letos ho budeme dávat pryč asi nejpozději 4.ledna… takže taky nebude do Tří králů. Děláme menší reorganizaci bytu, na jeho místo přijde nová postel a je velký, tak se nikam jinam moc nevejde. Nebo vešel by se.. ale pak bychom se nemohli moc pohybovat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová