Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky kdy odstrojujete stromek? Já ho většinou měla od 23.12 vecera do Tří králů, ale letos bych ho už dneska sundala, celkove letošní Vánoce mi přišli takové smutne a vůbec jsem nemela vánoční atmosféru jako vzdy. Jak to mate vy se stromkem, není to blby ho dat už dneska pryč. Stromek máme umělý.
A jinak přeji všem hodně stesti a zdravý do nového roku 😌
Mívali jsme do 3 králu, ale nejraději bych ho už taky sundala, překáží mi tu, aletos jsme ho davali už poslední adventní neděli, abychom si ho užili, obecně po vánocích mě už nebaví na něj koukat
a stejně, manžel ani cera ještě nechtěji se ho zbavit, ale ted jsou venku a aspon zbytek vanoční dekorace jsme sundala ![]()
Příspěvek upraven 31.12.21 v 14:44
Necham ho, dokud nezacne opadavat, max do pulky ledna
sousedi dali zivy stromek k popelnicim uz 26, to jsem nepochopila, skoda prirody a penez ![]()
Do 6.1., ale není to povinnost, ono nemusíte mít stromek vůbec.
Klidně odstroj, není povinnost mít ho do 3 králů 😊 Taky mi to přišlo letos takové… jak tu bylo aj vše pozavírané, prostě divná atmosféra 🤷🏻♀️
@Ananas123456 no to jo, kdybych měla živý tak ho asi taky nechám, ale máme umělý. To je hrozny 26.12 už ho vyhodit. Je možné ze třeba smrděl. Strejdovi se stalo ze koupil stromek a byl něčím napusteny a strasne smrděl tak ho taky dlouho nemohli mit
U nás už se taky jeden válí u popelnic. Já ho odstrojím, až mu budou viset větve. Jehličí nepadá vůbec.
Ten týden to ještě vydržím, ale letos už bych ho taky sundala, já tenhle rok ani nějak neprožívala to zdobeni, strašně se mi do toho nechtělo
dva roky zpátky sme ho měli ještě v únoru, byla sem lina ho odstrojit a nikdo to za mě neudělá
letos to chci na ty 3 krále, ať to je pryč před porodem ![]()
@shadowbabe přesně tak, měla jsem to uplne stejne, smutne jak je vse uzavřené, bez sněhu. A my ještě museli byt doma protoze jsme čekali má pcr testy u přítele protoze měli pozitivní lidi v praci, takže jsme pro jistotu se drželi od rodiny i kdyz jsme antigeni měli negativni. Takze opravdu vanoce na nic 🙈.
@Kriss Tina jeee tak gratulace veliká 👏🏼. To chapu no ze to chcete stihnout takhle do porodu 😌
@topazio já zitra a v nedeli budu pryč takže jsem prave chtela dneska no. Ale asi se na to vrhnu.
Udělej si to, jak chceš. My většinou odstrojujeme kolem Tří králů, ale taky vždy nevydržíme. Taky nechápu živé stromky u kontejnerů už během svátků, to mi přijde škoda, ale jsou lidé, kteří je mají hodně brzo před Vánoci.