Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo, mě odcházela pozvolna celou noc. Ale teda předtím odesla hlenova zátka. Bolesti jsem neměla, ty přišly až později.
Mě právě jen to jednou ani jsem necitila že ze mě něco vytéká a zátka mě neodesla. Tak nevím asi to byl spíš jen výtok ![]()
@Anonymní píše:
Mě právě jen to jednou ani jsem necitila že ze mě něco vytéká a zátka mě neodesla. Tak nevím asi to byl spíš jen výtok
To nebude plodovka. Mě odtikala trošku před posledním porodem a většinou když sem ležela a pak jsem stoupla. I jsem to dost cítila a měla mokrý až kalhoty.
Může být. Obvykle toho bylo víc, ale u jednoho těhotenství celý den od rána naprosté zanedbatelné minimum. Pár minikapek, pak x hodin nic, zase kapka a nic. Takže večer mi to nedalo a jsem pro jistotu sjela do porodnice, ať na to mrknou a byla to plodovka. Jsem tam přijela před 10. bez jediný kontrakce s tím, že prudím zbytečně a chvilku po půlnoci už byl na světě.
Tak zatím dnes nic ani žádný bolení břicha nemám je to divné včera mě bylo tak zle a dnes nic a já už myslela že budu rodit achjo ![]()
Existují papírky v lékárně na rozpoznání plodové vody v moči. Jinak mě plodová voda při prvním těhotenství odešla ani nevím kdy.
dojeli jsme do nemocnice a skoro nebyla
měla jsem jen kontrakce a za 2 hodiny byla dcera venku. Jinak nepoznala jsem ani kdy mi odešla hlenová zátka. Den před porodem jsem byla v nemocnici na kontrole a doktorka mluvila o vyvolávání. Byla jsem prý zamčena na tisíc západu ![]()
Ahoj holky jsem v 38tt a už mám tak dva týdny pokaždé v noci poslicky, poslední týden mám ještě navíc zvýšené vyprazdňování a tvrdnuti břicha při delší chůzi. Minule pondělí jsem byla na kontrole v nemocnici dělali mě ozvy a potom mě vyšetřovali vnitřně a doktorka mě řekla že mám zkrácený čípek ale že tento týden ještě rodit nebudu jenže včera mě bylo jaksi hodně soufl lítala jsem pořád na velkou a měla jsem z každého jídla pocit na zvracení všechno mě bolelo a večer jsem šla na zachod a na kalhotkách jsem měla bezbarvý flek, je možné že mě odtekla trošku plodovka? Výtoky mívám také každý den jenže já ho mám pokaždé s příměsí bílého trošku hlenu a tet tam byl jen průhledný flek od té doby nic jen zase ten výtok tak nad tím přemýšlím no v pondělí jdu zase na kontrolu tak nevím jestli nezajet dřív jinak v noci jsem Teda měla hodně silné poslicky až mě to vystrelovalo do zad nemohla jsem kvůli tomu vůbec spát.