Odtekala některe z vás postupně plodovka?

Anonymní
29.10.22 13:04

Odtekala některe z vás postupně plodovka?

Ahoj holky jsem v 38tt a už mám tak dva týdny pokaždé v noci poslicky, poslední týden mám ještě navíc zvýšené vyprazdňování a tvrdnuti břicha při delší chůzi. Minule pondělí jsem byla na kontrole v nemocnici dělali mě ozvy a potom mě vyšetřovali vnitřně a doktorka mě řekla že mám zkrácený čípek ale že tento týden ještě rodit nebudu jenže včera mě bylo jaksi hodně soufl lítala jsem pořád na velkou a měla jsem z každého jídla pocit na zvracení všechno mě bolelo a večer jsem šla na zachod a na kalhotkách jsem měla bezbarvý flek, je možné že mě odtekla trošku plodovka? Výtoky mívám také každý den jenže já ho mám pokaždé s příměsí bílého trošku hlenu a tet tam byl jen průhledný flek od té doby nic jen zase ten výtok tak nad tím přemýšlím no v pondělí jdu zase na kontrolu tak nevím jestli nezajet dřív jinak v noci jsem Teda měla hodně silné poslicky až mě to vystrelovalo do zad nemohla jsem kvůli tomu vůbec spát.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28
29.10.22 13:13

Jo, mě odcházela pozvolna celou noc. Ale teda předtím odesla hlenova zátka. Bolesti jsem neměla, ty přišly až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.22 13:15

Mě právě jen to jednou ani jsem necitila že ze mě něco vytéká a zátka mě neodesla. Tak nevím asi to byl spíš jen výtok :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35970
29.10.22 15:02
@Anonymní píše:
Mě právě jen to jednou ani jsem necitila že ze mě něco vytéká a zátka mě neodesla. Tak nevím asi to byl spíš jen výtok :nevim:

To nebude plodovka. Mě odtikala trošku před posledním porodem a většinou když sem ležela a pak jsem stoupla. I jsem to dost cítila a měla mokrý až kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.22 15:53

Může být. Obvykle toho bylo víc, ale u jednoho těhotenství celý den od rána naprosté zanedbatelné minimum. Pár minikapek, pak x hodin nic, zase kapka a nic. Takže večer mi to nedalo a jsem pro jistotu sjela do porodnice, ať na to mrknou a byla to plodovka. Jsem tam přijela před 10. bez jediný kontrakce s tím, že prudím zbytečně a chvilku po půlnoci už byl na světě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.22 17:06

Tak zatím dnes nic ani žádný bolení břicha nemám je to divné včera mě bylo tak zle a dnes nic a já už myslela že budu rodit achjo :zed:

• Citovat
  • Upravit
26
5.11.22 13:44

Existují papírky v lékárně na rozpoznání plodové vody v moči. Jinak mě plodová voda při prvním těhotenství odešla ani nevím kdy. :think: dojeli jsme do nemocnice a skoro nebyla :nevim: měla jsem jen kontrakce a za 2 hodiny byla dcera venku. Jinak nepoznala jsem ani kdy mi odešla hlenová zátka. Den před porodem jsem byla v nemocnici na kontrole a doktorka mluvila o vyvolávání. Byla jsem prý zamčena na tisíc západu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí