Odtok blbým směrem

106
31.5.15 00:36

Odtok blbym smerem

V prubehu tehotenstvi se „neco stalo“ a ja jsem zacala curat jinym smerem, ne do zachodu, ale vychazi to pod prkynko! Je to desny, nejde tomu zabranit ani hlubokym a neprijemnym predklonem na mise, a nekdy to neni technicky ani mozne:/. Mate to nekdo? Ani menstuacni krev mi neodchazi jako driv doprostred vlozky, ale uplne do jeji predni casti. Nevim, co mam delat, asi to bude souviset se zmenou tvaru stydkych pysku, ktere uz nejsou hezky pevne a u sebe, ale jen mi tam schliple visi a evidentne neplni svoji funkci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14973
31.5.15 02:03

Je to tim, ze mocovy mechyr uhyba deloze, vetsi tlak na spodek ;) ke konci tehotebstvi pak nekomu moc samovolne muze unikat a nekdo ma treba problem se vycurat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
31.5.15 06:40

@LadyTommy nenapsala jsem to presne, stalo se to v prubehu, ale uz jsem skoro 3 mes po porodu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
31.5.15 07:32

Ptala bych se na gybnde, mozna ti tam jen narostla nejaka sliznicni rasa, ktera to tak smeruje. nedosahnes si tam dolu, ze by sis prstem mackla za usti mocove trubice a zkusila to nasmerovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
31.5.15 07:42

@Pudloslava ale to bych si pocurala ruku, ne?:)
Na gynde mam doktorku, ktera s pacienty proste nemluvi. Mam i potize se sexem, proste jsem tak sevrena, ze to nejde, a ona mi rekla, ze je vse ok a nic mi neporadila. Chci zmenit doktora, ale porad mam praci s malou a odkladam to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
31.5.15 07:46
@Xien píše:
@Pudloslava ale to bych si pocurala ruku, ne?:)
Na gynde mam doktorku, ktera s pacienty proste nemluvi. Mam i potize se sexem, proste jsem tak sevrena, ze to nejde, a ona mi rekla, ze je vse ok a nic mi neporadila. Chci zmenit doktora, ale porad mam praci s malou a odkladam to…

tak mas mozna nejake potize se svaly panevniho dna.
jo, ruku si pocuras, a co? se pak umejes. Moc je sterilni a svojemu decku taky mejes pokadenej zadek, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
31.5.15 08:49

Mohl ti klesnout vlivem tíhy dítěte a následně i porodem moč. měchýř, a tím se i ústí močové trubice posunulo do jiného úhlu..Ale s tou krví mi to spíše připadá, jestli tě třeba jinak nezašili. Nebála bych se komunikovat s gyndařkou, pokud je ale taková kráva, že s pacienty nekomunikije, tak bych si našla jiného doktora, a také konzultovala urologa, ten by také mnohé odhalil. Asi by bylo vhodné jít na sono nebo rentgen, aby se zjistilo, jak jsou nyní orgány v pánevní oblasti po dítěti uložené.
Po pravdě, já to po dětech taky vnímám, že je tam vše jinak, mám močák mírně sestouplý a čůrání nemám v takovém proudu, jako dříve, někdy se musím mírně naklonit, aby moč měla proud..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
31.5.15 11:55

Promin, taky mi mohlo dojit, ze asi nebudes menstruovat v tehotenstvi. V tom pripade souhlasim, co bylo psano vyse, jeste me napada, zda jsi tam nebyla sita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
31.5.15 12:48

Ja jsem po cisari. Je ro divne, ale asi to bude, jak pise @pannda ze se to tam cele hnulo. Hned zitra se objednan k jinemu dr a dneska zacnu cvicit na panevni dno, to nemuze uskodit! Dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí