Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ještě jsem zapomněla dopsat, že žiju v zahraničí, takže objednaní k lékaři je tady na 14 dní.
Opravdu mě zajímají Vaše názory.
Děkuji ![]()
Nejsi anonymní jinak tady je objednání k doktorovi i na víc jak 14 dní pokud to není akutní ![]()
@erdora to mi nerikej, ze kdyz prijdes k lekari napriklad s kaslem, tak te veme za 14 dni… jeli to akutni musi i v zahranici existovat urgentni prijem, ne? Takle ti to nikdo nerekne, jestli mas namozene svaly, vetry nebo neco vaznejsiho
@erdora píše:
Ještě jsem zapomněla dopsat, že žiju v zahraničí, takže objednaní k lékaři je tady na 14 dní.Opravdu mě zajímají Vaše názory.
Děkuji
i tak bych se objednala, raději než něco zanedbat. Mohlo by to být něco s problémy trávicí soustavou, ale těžko říct…může to být opravdu dost onemocnění ![]()
@ka2ka píše:
Nejsi anonymní jinak tady je objednání k doktorovi i na víc jak 14 dní pokud to není akutní
@MarieOVMUC píše:
@erdora to mi nerikej, ze kdyz prijdes k lekari napriklad s kaslem, tak te veme za 14 dni… jeli to akutni musi i v zahranici existovat urgentni prijem, ne? Takle ti to nikdo nerekne, jestli mas namozene svaly, vetry nebo neco vaznejsiho
@MarkétkaBeruška píše:
i tak bych se objednala, raději než něco zanedbat. Mohlo by to být něco s problémy trávicí soustavou, ale těžko říct…může to být opravdu dost onemocnění
Může to být žlučník, můžou to být uskřinuté plotýnky…Takhle přes net Ti těžko někdo udělá diagnozu…
@erdora píše:já vím, to nevadí. Taky žiješ v zahraničí?
ne jen jsem se nedávno objednávala ke svojí lékařce a první volný termín má za tři týdny
pokud to tedy není akutní a o zubařích nemluvím ![]()
Ahoj,
omlouvám se za anonym, ale nechci to řešit veřejně.
Potřebuji poradit s jednou věcí. Více než týden mě bolí mě bolí mezi žebry, taková tupá vystřelující bolest ( občas mi i bublá v břiše ) občas v podbřišku na pravé i levém boku, bolí mě prsa, a 3 dny zpátky se mi začala točit hlava ( takové věci se mi normálně nedějí ).
Nevíte čím to může být? Při ovulaci mě prsa bolí, ale tu bych dle kalendáře měla mít zasebou. A těhotenství? S přítelem jsme za poslední 3 měsíce spolu spaly asi 3× takže to asi ne
Nevíte co to může být? Uvažovala jsem, zda to nemohou být játra, či jiný trávicí problém.
Všem děkuji za cenné rady