Odvoz do porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
MDK
10952
16.10.13 10:49

@Lillypad Jj, taky mě na to na gyndě hned upozorňovaly, že kdyby něco, mám volat sanitku a číslo jsem měla v těhu průkazce. Určitě by se na tebe nezlobili, i kdyby to byl falešný poplach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.13 10:52

@marki77 to jako vážně??

• Citovat
  • Upravit
173
16.10.13 11:13

odvoz

Ahoj, rodila jsem předčasně na 7 měsících, voda mi odtekla ve škole, netušila jsem, co se děje, tak jsem myslela, či to není nějaký výtok nebo tak, takže jsem to neřešila a věnovala se dále učení, až pak na radu maminky, jsem zavolala záchranku a bez problémů přijela a odvezli mě i tam, kde jsem byla registrovaná :) takže klidně volej sanitku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
16.10.13 12:30

Anonymní, to je fakt :).Nejspíš neměla bolesti po dvou minutách ale jela. bydlela v tý době 5minut od nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.13 12:31

@marki77 :potlesk: tak to je drsná

• Citovat
  • Upravit
2.12.14 22:48

:)

Musím s tebou souhlasit. Divila jsem se tomu, že bych si musela výjezd zaplatit. Já jsem volala 155 kvůli kotníku a když jsem vysvětlila, že nemám jak se dostavit do nemocnice ( jsem s malé vesnice) pochopili to. Jen mě upozornili, že to může rvat i 2 hod.
já na 100% budu dávat přednost 155. Člověk nikdy neví co se může stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
2.1.15 22:03

Ahoj! Obnovím téma - nevíte jak to je s dítětem v sanitce? Budu teď týden sama doma s dcerkou 2r a v 37tt. První porod trval 2,5 hod, takže pokud bych měla brzy kontrakce po pár minutách a vypadalo to zase na rychlovku, tak by možná mí rodiče nestihli přes celé město dojet k nám a následně mě odvézt a zřejmě bych si volala sanitu. Samo to budu řešit až dle aktuální situace, ale kdyby byly ryby, mohla bych si dceru vzít s sebou s tím, že by si ji naši vyzvedli v porodce? A co třeba v noci? Jak byste to řešili? Nechali byste třeba dítě doma spát s tím, že naši by dojeli např do 15 min? Chci mít naplánované všechny varianty dopředu, ve stresu mi to prostě nemyslí. :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
2.1.15 22:07

@Kapaz a sousedku nemáš nějakou známou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.15 22:07

@Kapaz kamarádka měla doma dítě v horečkách…volala sanitku. Řekli jí, at sbalí nemocný dítě a druhý at si nějak ošéfuje. :nevim: Nevzali by ho do sanitky s ní. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7009
2.1.15 22:10

Ja myslim, ze dite vezmou, v porodce nejak chvili zaopatri, ale cetla jsem, ze kdyz nekdo tak do hodiny neprijede, tak dite odevzdavaji do Klokanku ci timto smerem, preci jen porodnice nejsou jeslicky. V noci, kdybych na 1000% vedela, ze rodice jedou, dovnitr se dostanou, nechala bych spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
2.1.15 22:11

Taky si myslím že dítě do sanitky nebudou chtít vzít. Berou za něj zodpovědost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
2.1.15 22:13
@Anonymní píše:
@Kapaz kamarádka měla doma dítě v horečkách…volala sanitku. Řekli jí, at sbalí nemocný dítě a druhý at si nějak ošéfuje. :nevim: Nevzali by ho do sanitky s ní. :nevim:

8o a kolik tomu zdravemu bylo? I kdyz je fakt, ze v pripade nemoci ci urazu jsem pripravena dite odeslat samotne, zkratka nejsou lidi. Ale v pripade porodu jsem myslela, ze by meli mhourit oci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
2.1.15 22:14

@Kapaz kamarádce dítko do sanity nevzali, musela poprosit sousedku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
2.1.15 22:15

@Kapaz jestli cheš můžu se zeptat manžela zítra. Dělá na záchrance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.15 22:17

@Bibi239 nemocnýmu 3 roky, zdravýmu rok. Vylezla sousedka odnaproti a počkala u zdravýho, než došla babička.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková