Odvoz do porodnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3429
2.1.15 22:26

@Kapaz Myslím, že ti dítě do sanitky nevezmou. Kdyby se něco stalo nebo to někdo kontroloval, měli by průšvih, že vezou někoho, koho nemají. Nemůžeš se domluvit s nějakou sousedkou nebo známou, že by tu chvilku, než přijedou vaši starší dítě pohlídala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101626
2.1.15 22:43

No, já bych řekla, že pokud to bude vypadat, že jim porodíš na chodníku před sanitkou, tak vezmou… ale jinak 15 minut bych u spícího dítka riskla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
2.1.15 22:48

@Kapaz asi záleží na posádce sanitky. Asi správně by to dítě vzít neměli, ale zase podle mě si nikdo netroufne nechat doma dvouleté dítě. Kdysi jsem pracovala v nemocnici v Čáslavi a jednou mi do služby přivezli paní s bolestma zad a přivezli jí s asi 3 dětma, protože paní byla doma sama a neměla nikoho, kdo by se v noci o děti postaral. Takže určitě možnost, že Ti dítě do sanitky vezmou existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
2.1.15 22:51

Já měla dítě v příčné poloze a všude (i v porodnici)mi řekli, že mám při první kontrakci volat rychlou a hlídání vůbec neřešit, že mi ho do sanotky vezmou :nevim: Jinak pokuď víš, že se v noci nebudí, asi bych jí nechala spát :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30310
2.1.15 23:27

Ja si myslim, ze ti dite sebou vezmou. Je neco jineho nemocne dite, kdy ty u nej byt nutne nemusis a muzes se postarat o druhe a rodici ty a k tomu doma dvouletak. A s tim nechanim doma bych si to neriskla. Vzdy predavam dite z ruky do ruky. Takze bud hodna sousedka, co u nej pocka a nebo jede se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
2.1.15 23:35

No a nemůžeš být u rodičů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
2.1.15 23:43

Zavolala bych si pro jistotu radši taxi.. ;).
Ale přijde mi jednodušší, domluvit se třeba se sousedkou, že kdyby bylo nejhůř, zvonila bych na ni, no a rodiče by do 15 minut dojeli, takže pohoda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
3.1.15 00:38
@jusinka píše:
Zavolala bych si pro jistotu radši taxi.. ;).
Ale přijde mi jednodušší, domluvit se třeba se sousedkou, že kdyby bylo nejhůř, zvonila bych na ni, no a rodiče by do 15 minut dojeli, takže pohoda..

Vzala jsi mi to z úst :mrgreen: Raději bych volala taxi a v porodnici by dítko určitě chvíli nechali a rodiče by si ho vyzvedli tam. Doma spící dítě bych asi samotné nenechala, nikdy nevíš, co se může stát, rodiče můžou třeba píchnout a z 15 minut máš hned hodinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková