Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@AndreaS92 píše:
@Janča1212 za me ano! Šla bych do ofiny
souhlas, za mě taky ofina ![]()
@Janča1212 píše:
A jakou???
Tu Tvoji puvodni ofinu. Mne se libi ta fotka s tim zlutym miminkem treba
ale jinak je to jedno, co se libi Tobe, slusely ti vsechny.
Určitě ofina, taky jsem do ní nedávno šla. Zas trochu změna:palec:
Já ofinu miluju nejvíc se mi líbí rovně zastřižená v kombinaci s dlouhými hladkými vlasy, ale vždy jak do toho jdu tak potom lituji. D musím si ji pořád žehlit a upravovat a jelikož často cvičím tak se mi vždycky spotí a zvlní se
takže záleží i jak moc si aktivní jinak souhlasím ta ofinka na první fotce ti moc sluší určitě vypadáš mladší a roztomilejší ![]()
Super, takova rostacka, urcite ti slusi vic! Takova jen kratka asymetricka, moc pekna. Sama na ni sbiram odvahu, i kdyz jsem ted na chvili zas z ofin vylecena. Loni jsem si smikla ofinku sama, uz jsem s tim koketovala delsi dobu, no vysledek katastrofa. Nastesti to rychle dorostlo. ![]()
@novomamina píše:
Já ofinu miluju nejvíc se mi líbí rovně zastřižená v kombinaci s dlouhými hladkými vlasy, ale vždy jak do toho jdu tak potom lituji. D musím si ji pořád žehlit a upravovat a jelikož často cvičím tak se mi vždycky spotí a zvlní setakže záleží i jak moc si aktivní jinak souhlasím ta ofinka na první fotce ti moc sluší určitě vypadáš mladší a roztomilejší
Presne tak! Taky se mi ofina fakt libi, ale je hrooozne neprakticka. V zime navlhne od snehu, v lete se pod ni clovek poti. Takze na kukacku dobry, ale na udrzbu des. Ale tahle jak posilala zakladatelka vypada fakt dobre, je kratoucka, takze by se snad nemela kroutit.
Určitě ofinu
Za mě tu kratší, asymetrickou, ale sluší ti to na všech fotkách ![]()