Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
mě doktorka v poradně říkala, že mám jít v cca 6 měsících. a na papíru s kontaktem mám rozmezí 6-12 měsíců. takže buď v klidu
ale vím, že někomu dělají i testy po skončení šestinedělí…
Tak to jsem ráda,protože odstavovat dítě jenom kvůli testům se mi fakt nechce ![]()
A to odstavování jsi myslela jen kvůli tomu, že je to časově náročné? Nebo že je to moc sladký když to pak přechází do mlíka? Možná se blbě ptám, ale čeká mě to taky, tak ať vím, do čeho jdu.
Ne,kvůli tomu že je to časově náročný,sestra mi naznačila,že si to mám zařídit a dát holce flašku,i kdybych chtěla,tak mi flašku prostě nevezme,takže tzesty musej počkat ![]()
Ahoj mě doktorka řekla že až ve 3měs…byla jsem tak skorov 5…a cukrovka mi zůstala.
.
Tak držím palečky aby hladina nebyla vysoká.
Smaikii89 píše:
Ahoj mě doktorka řekla že až ve 3měs…byla jsem tak skorov 5…a cukrovka mi zůstala..
Ahoj tak já mám ted taky těhucukrovku, já doufám, že mi po porodu nezůstane, by mě švihlo!A musíš dodržovat dietu?
A proč odstavovat?
Já po šestinedělí kojila taky jako ty, cca 2-3h a test jsem zvládla naprosto v pohodě. Dítě hlídal otec, stříkačka a MM bylo přichystáno.
Já měla taky těhotenskou cukrovku a mám jít po půl roce k obvodní a ta mi udělá kontrolní odběr na cukr, to bude za měsíc tak snad bude vše ok.
verunielka píše:Smaikii89 píše:Ahoj tak já mám ted taky těhucukrovku, já doufám, že mi po porodu nezůstane, by mě švihlo!A musíš dodržovat dietu?
Ahoj mě doktorka řekla že až ve 3měs…byla jsem tak skorov 5…a cukrovka mi zůstala..
Ještě ne…do diaporadny jsu do 15.2..ale myslím že mi dietu dá a i léky.....jsem z toho úplně hotová ![]()
Smaikii: ty mě docela děsíš. Jaké jsi měla hodnoty? Taky jsem měla těhu cukrovku, na kontrolním OGTT jsem teda ještě nebyla, chystám se na to už dva měsíce. Říkali mi, že mám přijít po šestinedělí…ale nespecifikovali, jestli hned, nebo prostě „někdy“ po šestinedělí.
evi.an píše:
Smaikii: ty mě docela děsíš. Jaké jsi měla hodnoty? Taky jsem měla těhu cukrovku, na kontrolním OGTT jsem teda ještě nebyla, chystám se na to už dva měsíce. Říkali mi, že mám přijít po šestinedělí…ale nespecifikovali, jestli hned, nebo prostě „někdy“ po šestinedělí.
na lačno 6,3 a po vypití toho humusu 8,2…raději si tam skoč…ale ono se prej ještě říká že je čas na vymizení.Tak uvidíme ![]()
Flyingfrog píše:
A proč odstavovat?Já po šestinedělí kojila taky jako ty, cca 2-3h a test jsem zvládla naprosto v pohodě. Dítě hlídal otec, stříkačka a MM bylo přichystáno.
No to nevím jak by u nás proběhlo,malá je těžkej závislák,u tatínka jo,ale musím být s nima v místnosti,jinak zboří barák
A ještě kdyby místo mě kojil,no to si fakt neumim představit ![]()
A v těhu jsi měla víc nebo míň? A byla jsi na dietě nebo sis musela píchat inzulín? Mám z toho pěknej vítr, otec měl cukrovku hafo let, byl na inzulínu a už čuchá ke kytičkám zespodu. Kdyby mi to zůstalo, tak by mě to asi zabilo, už ty tři měsíce diety mi daly zabrat, dost těžce jsem se s tím srovnávala, nad vodou mě držel akorát fakt, že to mělo svůj konec (teda doufám)
.
To je fakt blbý, že ti ta cukrovka zůstala. Já se taky bojím a to jsem měla v těhotenství ty hodnoty nízký, tak snad. Ale ta dieta mě dostala, prostě jsem to nečekala. Já mám pocit, že mně vzkazovala doktorka z dia poradny po manželovi (který šel vrátit za mě glukometr), že mám přijít po šesti měsících od porodu. A vy všechny tak brzo. Je tu někdo, kdo šel taky až za tak dlouho?
Ahoj,měla jsem v těhu. těhotenskou cukrovku,kontrolní odběry po porodu v pořádku,ale ještě mě čeká pití toho sladkýho sajrajtu,akorát že mi doktorka na cukrovce říkala po šestinedělí,malé bude 5 měsíců a ještě jsem tam nebyla,protože po dvou,třech hodinách kojím,tam se kojit nedá,tak čekám až malá bude něco víc baštit abych se mohla vytratit na celý dopoledne,jenže nevím jestli už na to nebude pozdě?