Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Promiň, čtu to znovu, že máš co den 1-2kg navrch… Mě to šlo rychleji. Snaž se hodně pít a věřit, že zlom přijde… ![]()
To si nedovedu představit, jsi dobra! mam navrch asi 6kg, co den to kilo.dnes malicko zlepseni, lip se uz spalo, krevni testy mam lepsi ale bojim se ze tim zlepsenim odeslo aj to mimčo. Ultrazvukem neco videla ale netvarila se moc, ze by to mohlo byt i mimodelozni, tak uvidi se zitra z Hcg ![]()
@optimistka85 píše:
To si nedovedu představit, jsi dobra! mam navrch asi 6kg, co den to kilo.dnes malicko zlepseni, lip se uz spalo, krevni testy mam lepsi ale bojim se ze tim zlepsenim odeslo aj to mimčo. Ultrazvukem neco videla ale netvarila se moc, ze by to mohlo byt i mimodelozni, tak uvidi se zitra z Hcg
Neves hlavu…uvidíte zítra…Třeba ten zlom už přišel… ![]()
Hlavně myslet pozitivně, psychika je důležitá. Mě sice dítě přáno dlouho nebylo, zažila jsem i zamlkla těhotenství ale nakonec to vyšlo a mám dvě děti a obě po KETu…
Odpo mě volali z kliniky Ivf, ze se dnes nepřijela na Hcg tak sem řikala co a jak a ti mě zas povzbudili, ze těhu po Ivf se tváří ze začatku trošku jinak než klasické tak v normalnich nemocnicich na to nejsou zvyklý a nemusi to hned poznat, ze ona to vidi dobre, tak budu doufat a věřit dál
Ja uz toho mam za sebou taky hruzu,4×ivf,3×Iui, zamlklé těhu, revizi, pruchodnost vajecniku, hysteroskopii, tento syndrom mam uz podruhe ale poprve hned po punkci, tak to bylo jiny. Pritom je chyba u manzela ale zenska aby trpěla! Ale nastesti uz po jednom Etu mam doma skoro 3letyho andilka ![]()
Ty blaho to jsi si taky užila
…Myslím na tebe, ať vše dobře dopadne ať můžeš brzy domů…Drž se ![]()
Ahoj děvčata, mám dotaz… 19.2.jsem byla na ET a asi týden na to se mi rozjel středně těžký OHSS. TT pozitivní, takže zhoršení se dalo čekst. Břicho mám jako pátrací balón všechno mě už bolí, mám plné břicho vody a téměř každý den dojíždím do caru na kapačky. Dneska mi doktor řekl, že mi tu vodu zítra vycucne, ale vaginálně, tak by ně jen zajímalo zda-li s tím máte některá zkušenost a jestli to nemůže být nebezpečné pro to embrijko? Díky za komentáře.
Ahoj holky, jsem zakladatelka tohohle tématu, můžu říct, že jsem na všechny ty útrapy, kterými jsem prošla kdysi, už skoro zapomněla, teď díky vám jsem si zase vzpomněla a uplně mě polila hrůza, když se mně to všechno vybavilo. moc vám všem držím pěsti, abyste to zvládly a vydržely až do šťastného konce. já měla celé těhotenství divné, začalo to OHSS, pak mně pořád vyhrožovali předčasným porodem, pak tím, že jedno z dvojčat asi nebude uplně v pořádku atd. atd. atd. prostě rok hrůzy, ale vše dopadlo dobře, mám krásné zdravé téměř šestileté holky a neměnila bych a klidně tím vším prošla znovu, jenom abych je měla. vy to taky dokážete!!! držte se ![]()
Právě jsem po ET. mám ohss už rozjetý od stimulace. bylo mi některé dny opravdu špatně. břicho nafoukle až na záda, tlak na prsou. spatny dýchání. pocit na zvracení. po denno denním vypití proteinů a 3l.vody to po 4 dnech ustoupilo. tak i přesto že mam. 100 ml. volné tekutiny. a 10 cm. vaječníky. jsem šla na ET jednoho embrya. jsem zvědavá co dál… za 3 dny ultrazvuk. a infúze protože mám hustou krev. snad se mě nemocnice vyhne
???? ![]()
Ahojky. tak za ty 3 dny jak jsem šla na infuzi tak mi odsávali tu vodu. vůbec bych se nedivila kdyby se to ve mě neudrželo..to co mi tam všechno strkali.
. od té doby se mi lépe dýchá. břicho neboli.. vlastně nemám vůbec žádný pocit.. těhotenství… dnes jsem si dělala test jen tak pro zvědavost 5ty den po ET a nic. takže zítra jsem zvědavá co se bude dít o doktorky ![]()
Jelikož to krasne odezniva… tim ztrácím naději, že bych mohla byt ???? ![]()
@mikela kdybych věděla že to má ten spravny cíl.. klidně budu dál trpět i stou vodou
![]()
@bajuna13 píše:
@mikela kdybych věděla že to má ten spravny cíl.. klidně budu dál trpět i stou vodou![]()
omlouvám se, že píšu až teď, já už sem moc nechodím, doufám, že je všechno v pořádku???