OHSS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
11.4.18 17:21

Dýchání se horší den ode dne… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.4.18 17:25

Co vy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
13.4.18 09:09
@bajuna13 píše:
Dýchání se horší den ode dne… :zed:

zase je to horší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.4.18 09:12

Jojo je to šílený.. zrovna jedeme.. a modlím se abych nebyla plná vody… :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.4.18 20:20

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.4.18 20:22

@mikela Pokud máš potvrzene tehu z krve tak. se ničeho neboj. buď šťastná :potlesk: že to odezniva. já dnes byla na odsati tekutiny 900ml z dělohy s mazala do Ústí a na plicích 1700.ml tekutiny a modlím se aby už to prestalo :,( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.18 20:40

Holky, vy jste mi daly :zed: Jsem treti den od ET. Mam bolesti, ale me teda uplne nesnesitelne, v brichu me tlaci, podbrisek poboliva a jde mi to do trisel, spatne se mi chodi. V Caru jsem byla, volnou tekutinu tam nemam, jen zvetsene vajecniky, ktere porad vytvari folikuly, ze to tam ted vypada, jak pred OPU :nevim: V patek mam mit transer, primar i doktor rikali, ze by jedno zavedli, ale ze kdybych otehotnela, muze se to vratit. Ted co jsem tady precetla, tak mam docela strach. Co myslite?

• Citovat
  • Upravit
3198
17.7.18 12:48

…anonymní tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.18 21:03

@mikela Ahoj, pomohly mi kapacky a leky ;) Otehotnela jsem, jsem v 6tt a ty bolesti se nastesti nevratily :dance:

• Citovat
  • Upravit
3198
11.9.18 14:47

moc blahopřeji a doufám, že je vše v pořádku i nadále :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.18 12:34

@mikela Ahoj, vše v pořádku, jsem v 18tt a vše super :pankac: Děkuji za zeptání..

• Citovat
  • Upravit
3198
10.10.18 10:22
@Anonymní píše:
@mikela Ahoj, vše v pořádku, jsem v 18tt a vše super :pankac: Děkuji za zeptání..
:srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.18 16:13

Ahoj holky, mám dotaz .. jsem týden po opu, už asi druhý den po opu začalo břicho strašně růst, nevolnosti, zvracení, špatně se dycha. Zvracela jsem tedy jen dva dny, teď už ne. Jezdím kazdy den do genetu na infuze a říkají že mi mají pomoci ale přijde mi že po nich jsem ještě víc nafouklá, skoro že už musím prasknout. Můžete mi říct měl někdo podobný případ ? A ta jak dlouho to odeznělo? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
8.1.19 08:37

@Kateřina Vdr. čtu bohužel až teď, jak to dopadlo? jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.19 21:30

@mikela Ahooj :) omlouvam se, dlouho jsem tu nebyla. Dopadlo to tak, že doma uz jsem to nezvládla a jela do nemocnice. Tam me hned nechali, třetí stupeň ohss .. z 68kg po týdnu 82kg, hodne spatne jsem dýchala a volnou tekutinu mela od prsou dolu vsude. Naštěstí po kapackach a lécích to celkem rychle odeznělo a uplne me zachránila menstruace. S ní to odešlo uplne. Nikdy jsem ji nevitala vic :lol: Ted stale cekam az bude možný ket, uz abych se dockala :) doufám že po tom všem se na mě štěstí usměje a vyjde to :srdce: pak uz se tomu jen zasmeju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí