SOS: Špunt ho bouchl do oka, co dělat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.7.18 10:48

Oko SOS

Holky poradte koupila jsem detske sampano nez jsem po nem hmatla syn 8 let ho otevrel a spunt ho bouchl do oka leduju vidi na nej co mam jeste delat? Jsem takova blbka ze mi neni rovno

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31268
2.7.18 10:53

Tak osmiletej už by si měl umět říct, jestli je oko dobrý nebo blbý (mžižky, třas obrazu, bolest při mrkání, rozmazanost atd.)
Pokud si na nic z toho nestěžuje a nemá v oku nějak popraskaný žilky, nebo si vysloveně viděla, že oko (jakože bulva) zásah nedostala, tak to nejspíš odskákal jen nadočnicový oblouk.
Jak moc to má citlivý? Pokud mu to nenatýká a nebojíš se zlomeniny, tak jen leduj a pak se pobavte nad pořádným monoklem.

Pokud mu to prásklo přímo do oka (do bulvy), jela bych pro jistotu na oční pohotovost), nemusí z toho být vůbec nic, ale může bejt i pěknej průšvih…

a blbka nejsi, to se stane… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
2.7.18 10:54

Zavolej doktorce a porad se s ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
2.7.18 10:56

stane se, já bych pro jistotu jela asi na oční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24082
2.7.18 11:03
@Anonymní píše:
Holky poradte koupila jsem detske sampano nez jsem po nem hmatla syn 8 let ho otevrel a spunt ho bouchl do oka leduju vidi na nej co mam jeste delat? Jsem takova blbka ze mi neni rovno

jela bych na oční, projistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
2.7.18 11:04

Vidí nebo má takové to halo? Jako že trochu rozmazaně? Zornička reaguje? Stahuje se? Není strnulá? Jela bych každopádně na oční a nechala vyšetřit. Zítra taky může být pozdě. Já dostala do oka 2× a pokaždé jela a pokaždé to bylo dobře že jsem jela :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3365
2.7.18 11:06

Nic si nevyčítej - to jsou děti. Taky se nám občas stane něco takového, ale špuntem do oka jsme ještě neměli :lol: .....

Určitě bych minimálně zavolala na oční, ale zřejmě počítej s tím, že tě budou chtít vidět. No, tebe né - ale syna.
Já bych s ním teda pro jistotu jela, aby ho skoukli, přeci jen to je oko.
Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85224
2.7.18 11:20

Taky bych na to ocni zavolala, budou mit nejvetsi zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
2.7.18 11:24

Nerada bych, aby to vypadalo, že nějak straším a vyvolávám paniku. Ale mé známé se to stalo na narozeninové párty a bohužel na to oko téměř nevidí. Ale je fakt, že ona nešla k lékaři hned.

Takže za mě oční co nejdřív.

Držím palce, určitě to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.7.18 11:25

Seber se a jeď na oční a okamžitě. Z tohohle jsou ošklivý úrazy oka. Může mít natrhlou rohovku.

• Citovat
  • Upravit
767
2.7.18 12:05
@Anonymní píše:
Holky poradte koupila jsem detske sampano nez jsem po nem hmatla syn 8 let ho otevrel a spunt ho bouchl do oka leduju vidi na nej co mam jeste delat? Jsem takova blbka ze mi neni rovno

Nic si prosím tě nevyčítej. Já takhle dva roky zpět rozbalovala konfetové dělo a trubka jsem se podívala do té díry a ono mi to z ničeho nic bouchlo a přímo do oka. První dvě tři hodiny jsem necítila žádnou bolest. Pak se mi začala točit hlava a začalo to dost bolet. Do druhého dne jsem ležela se studeným obkladem a nadopovaná brufenem. Ráno jsem to oko už neotevřela. Šílený otok a slepený hnisem. Takže jsem se vypravila na oční, kde mi změřili oční tlak a rozkapali nějakými kapkami a dali recept na nějaké kapky a mast co mám mazat a kapat doma. A za tři dny dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.18 13:44

Holky tak jsem jela hned mame kapky zitra kontrola ma pry tam krev ktera neni videt ja jsem takova blbka ze mi neni rovno

• Citovat
  • Upravit
19015
2.7.18 14:10

Dobře že jsi jela. Ty oči jsou strašně nevyzpytatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.18 14:37

Mám výčitky jak jsem blba myslíte ze to bude OK? Už leží a pojídá zmrzku

• Citovat
  • Upravit
19015
2.7.18 14:41

Neboj je dobře že se to podchytlo. To se prostě stane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák