Strach z pádu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
41
29.6.18 14:38

Strach z pádu

Ahoj holky :-) Moje male decko se o sebe az moc boji, zni to samozrejme hloupe, protoze jsem mama a ja mam o nej strach taky a veliky!.. ale kolikrat si nechce jit hrat ani s detma ven..jen kvuli tomu ze upadne :( Vyvsetlovala jsem mu nekolikrat, ze je to normalni.. ja nevim jak mu to mam vysvetlit… ma o sebe az moc veliky strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3224
29.6.18 15:20

co znam deti ktere se o sebe moc boji tak je to tim že bud rodič nebo babička třeba nekdy reagovala nejak neprimerene že třeba kolem toho veku 1-2 roky furt delali takove to "ježišmarja tam spadnes, at nesaha na kamna,to neeee nene ! " v nekterých detech to přetrva. Já když moje dítě spadne at už to starší (5) nebo mladší(1) tak nijak nereaguju…nejdřív chvíli čekám a když nepřestane brečet ani po te chvilce tak teda jdu zvednu a říkam že se nic nestalo. Samozřejme parkrát jsem taky vylítla hysterická když třeba to vypadalo vazne…ale takove ty denodenní pady ze židle, venku, to se snažím nereagovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
29.6.18 15:24

@Iwak jinak nedavno jsem byla s roční dcerou na hristi a zrovna to období kdy se učí chodit , takže par kroku a bác na zadek a furt takhle…vždy se ale zas zvedla a šla dal..byla tam naka maminka a pořad za dcerou běhala a pokaždý když spadla mi ji zvedla a oklepavala kolínka… koukala kde má to dítě rodice ale ja seděla opodál a když to tu paní bavilo zvedat cizí dítě tak prosím…mě tohle přijde právě tak akorat aby dcera ziskala pocit že to že spadne na zadek je nějaký „pruser“ a duvod k pláči a celkově k tomu se venku bát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.6.18 15:42

Dekuji za vyjadreni, ja jsem nikdy takove nebyla..mam starsho syna a dceru a na tohle jsem byla zvykla asi i tak, ze se kolikrat prali.. postuchovali.. ale tohle co prozivam u nejmladsiho jsem jeste nevidela..uz si rikam, jestli mu nekdo nekde neublizil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
29.6.18 16:28

@Iwak tak to je zajimavy…muže být citlivejsi anebo mohl nekde neco zaslechnout ve zprávach třeba..že někdo odněkud spadl a zlomil si nohu apod :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák