SOS: Špunt ho bouchl do oka, co dělat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.7.18 14:43

Snad mas pravdu já jsem tedy matka k pohledání snad to zítra bude lepsi

• Citovat
  • Upravit
85225
2.7.18 23:13
@Anonymní píše:
Holky poradte koupila jsem detske sampano nez jsem po nem hmatla syn 8 let ho otevrel a spunt ho bouchl do oka leduju vidi na nej co mam jeste delat? Jsem takova blbka ze mi neni rovno

A proc blbka? Otevrel ho sam, nemuzes predvidat proste vse, co najednou udela :nevim:

Bude to v poradku, pak napis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85225
2.7.18 23:14
@Anonymní píše:
Snad mas pravdu já jsem tedy matka k pohledání snad to zítra bude lepsi

Porad nechapu, proc se tak obvinujes. Nemusi na vse hned sahat sam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.18 16:53

@blumen tak samozrejme ze mi jeho otec rekl co jsem udelala spatne jak jsem neschopna, jinak dnes kontrola lekarka rikala ze mnohem lepsi… a kontrola v pondeli jen nechapu ze mi pred chvilkou volali ze mam prijit jeste zitra pred svatky ????? Nechapu proc???? Stalo se vam to taky?????

• Citovat
  • Upravit
19015
3.7.18 16:57

Hele asi radši pro jistotu, je to dítě a jde o oko. Ale bude to dobrý, příště si dáte pozor oba. Na chlapa hoď bobek, příště se to může stát jemu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.18 17:03

Jako ze je to jen pro jistotu? Sestra rikala ze ho dnes videla jina dr nez vcera a ze to spolu konzultovali a ze mam prijit zitra ma dvoje kapky tak mozna te jsou silnejsi ze by mu treba daly jine jinak se mi nestalo ze by mi volali????? Jj jemu se nic pry takoveho stat nemuze za vse muzu ja

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.18 17:39

Holky diky moc za vasi podporu

• Citovat
  • Upravit
85225
3.7.18 20:08
@Anonymní píše:
Jako ze je to jen pro jistotu? Sestra rikala ze ho dnes videla jina dr nez vcera a ze to spolu konzultovali a ze mam prijit zitra ma dvoje kapky tak mozna te jsou silnejsi ze by mu treba daly jine jinak se mi nestalo ze by mi volali????? Jj jemu se nic pry takoveho stat nemuze za vse muzu ja

Asi jedna z doktorek nemela atestaci, byla tesne po skole, proto to konzultovala (bezna vec). A pro sichr vas chce videt i ta zkusenejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.18 20:41

@blumen takze to bude ok vid? Ja posloucham jak jsem nedala pozor na dite

• Citovat
  • Upravit
85225
3.7.18 21:07
@Anonymní píše:
@blumen takze to bude ok vid? Ja posloucham jak jsem nedala pozor na dite

Urcite bude. Jen doporucili radeji kontrolu navic.

Jak casto ho hlida? To se stane hned, fakt neuhlidas vse. Vsak mu to nekdy asi pripomenes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.18 21:40

@blumen nehlida ho nikdy, ted jsem v situaci ze jsem po zakroku, mam zanet zil v ruce kterou nemam namahat a netusim jak mam vsechno zvladat nakoupit nebo dojit s kosem

• Citovat
  • Upravit
85225
3.7.18 22:52
@Anonymní píše:
@blumen nehlida ho nikdy, ted jsem v situaci ze jsem po zakroku, mam zanet zil v ruce kterou nemam namahat a netusim jak mam vsechno zvladat nakoupit nebo dojit s kosem

Tak mu ho dej na hlidani. Pak prestane „mlit nesmysly“. Proc s nim nekdy neni sam?

Jako fakt si to tak nevycitej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák