Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Maminky, malá okousala prasátku kousek nosu…Myslíte, že mám nějak plašit? Je nám rok a třičtvrtě…Jaké máte zkušenosti? Já si tedy myslím, že by to měla vykakat a není to nic ostrého…A hlavně to není velký kousek…Ale pro jistotu se radím..Děkuji…
@Mischulda Já okousala jako batole panence všechny prstíky a nemám žádný následky
to vyjde samo ![]()
To je plast? Byla bych v klidu. já teď našla u malé v plínce korálku a vůbec netuším, kdy ji mohla sníst… kde ji vzala, to vím.
Jinak obě holky okousali kde co ![]()
Nic to neni, ale nevypada to jako hrackavhodna pro deti do tri let. Tyhle realisticke figurky nemivaji moc pevne plasty.
Mnohem vetsi riziko je, ze se tim kouskem mohla zacit dusit, hracku bych vyhodila a pokusila se najit na kousani neco vhodnejsiho.
Moc děkuji za uklidnění…Nedávno se nám stalo, že malá snědla kousíček alobalu z bonbonu…V hovínku jsem nic nenašla a doktorka nám pak řekla, že příště brát hovínko přes sítko s vodou…Ale nevím, zda to tak řešit i u té hračky…
Je to taková umělá hmota…Ona malá strašně zvířátka miluje, kor tyhle…Do pusy je vůbec nestrká, ale dneska praseti vymáchala čumák v jogurtu…Tak proto jí asi napadlo ho dát do pusy…Říkám si, že takhle může okousat kde jakou hračku…A nemusím si toho ani všimnout…:/
promin ale to me pobavilo… ja okousala kde co… nosy a prsty barbínám hlavně ![]()
Tak s Barbínama si ještě nehrajeme…:-) Já vím, že je to možná pro někoho hloupý dotaz…Myslíte tedy, že hovínko pitvat nemusím? ![]()
@Babišovka jee, ja ozirala prsty barbinam taky, a i moncicakum :-
jinak to prase je teda osklivy ![]()
@pet01 ze jo, nechtela jsem byt negativni, ale to prase je jak zivy…
@Cuddy treba mela zakladatelky dcerka chut na veprovy ![]()
@Mischulda urcite pitvat nemusis, to z ni vyjede jak nic ![]()
Jéé, máme to stejné prase. Dceři je 1,5 roku a já teda na hračky do tří let nehraju. Tohle je navíc z ultratvrdého plastu.
Tak Vám děkuji za uklidnění…Až příště zase něco okouše, už nebudu plašit…:-) Jinak je to set zvířátek kupovaný v Dráčiku, malá je miluje…Bere si je i do vany…Vypadají opravdu jako živá…Ale ta fotka zkresluje, ve skutečnosti nevypadá tak strašidelně…:-)
Tak to my mame neco podobnyho, taky z Draciku, bylo tam 6 zviratek, akorat teda vase prase nahani az hruzu ![]()