Olejíčky Young living - vaše zkušenosti

33
19.12.15 22:48

Olejicky Young living - vase zkusenosti

Ahoj. Marne hledam nejake forum, kde by byli zkusenosti uzivatelu s temito olejicky… dostala jsem se k nim uplnou nahodou pres kolegyni v praci. A hrozne jsem si oblibila olrj Zlodeji a Peace and calming. Zkousim pres distributorku i nejake odkapane oleje, protoze to neni zrovna levna zalezitost. Tak bych rada poznala lidi, co je young living taky chytlo a vymenila si s nimi zkusenosti s pouzivanim, pripadne info treba o nejakych veletrzich, kde by bylo mozne si olejicky ocichat…diky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4000
19.12.15 22:51

…15 ml oleje za více než 1000,– kč :D no tak to se vyplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.15 00:28

Muj kamarad je prodava a taky uz jsem si jich par koupila. Jako ta cena je pecka…ale ty smesi voni fakt krasne. Jednodruhovy olej bych tam asi nekoupila…i kdyz zase prostě uprimne musim uznat, ze jejich levandule proste voni lip a cisteji, nez u oleje za 200 Kč.
Oleje pouzivam bud do kosmetiky a nebo do cisticich prostredku. Do kosmetiky kupuju od YL, do cisticich prostredku davam ty levne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
20.12.15 01:59
@Tšekkin Kulpa píše: ..ikdyz zase prostě uprimne musim uznat, ze jejich levandule proste voni lip a cisteji, nez u oleje za 200 Kč.

Proč tomu tak je? Je rozdíl ve složení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
20.12.15 08:18
@Tšekkin Kulpa píše:Oleje pouzivam bud do kosmetiky a nebo do cisticich prostredku. Do kosmetiky kupuju od YL, do cisticich prostredku davam ty levne…

A muzu se zeptat jake pouzivate na tem uklid a v jake koncentraci? A pridate jen par kapek oleje treba na vytirani klasicky k cisticimu pripravku?… a jake vune mate k tomuto ucelu ozkousene? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.15 13:19
@minoe píše:
Proč tomu tak je? Je rozdíl ve složení?

To netusim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.15 13:20
@Eklipsa píše:
A muzu se zeptat jake pouzivate na tem uklid a v jake koncentraci? A pridate jen par kapek oleje treba na vytirani klasicky k cisticimu pripravku?… a jake vune mate k tomuto ucelu ozkousene? Diky

Pouzivam jen doma vyrobene cistici prostredky- zejmena z octa a marseillskeho mydla a sody a pridavam to do toho, par kapek. Klasicke cistici prostredky vicemene nepouzivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
21.12.15 10:51
@Tšekkin Kulpa píše:
To netusim…

Připomíná to trošku předražené výrobky od Apple..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.4.16 23:55

Já jsem začala používat olejíčky na začátku letošního roku a musím říct, že moje osobní zkušenosti jsou skvělé. Není to jenom o vůni…ale pomohli nám při chřipce, bolesti zad, bolestech hlavy a tak podobně. Na úklid mají koncentrát Thieves, který vydrží opravdu dlouho. Také jsem se zaregistrovala jako člen a doporučuju je všem, kdo projeví zájem. Já jsem také nevěřila, že fungují. Trvalo mi cca 2 roky než jsem jim dala šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
5.8.16 09:59
@Alvero1 píše:
Já jsem začala používat olejíčky na začátku letošního roku a musím říct, že moje osobní zkušenosti jsou skvělé. Není to jenom o vůni…ale pomohli nám při chřipce, bolesti zad, bolestech hlavy a tak podobně. Na úklid mají koncentrát Thieves, který vydrží opravdu dlouho. Také jsem se zaregistrovala jako člen a doporučuju je všem, kdo projeví zájem. Já jsem také nevěřila, že fungují. Trvalo mi cca 2 roky než jsem jim dala šanci.

A který používáte na tu bolest zad?.. a přimíchat do jineho /napr. mandloveho oleje/ a na masáž? nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4644
23.2.21 08:17

Obnovuju obnovuju diskuzi, líbí se mi jejich difuzér…ta skleněná baňka, jenže je to něco neskutečně drahého..stojí asi 6 tisíc 8o

mám difuzér za 600 a dost se bojím si na ten od yl našetřit a objednat, přece musí být všechny difuzéry stejné, ne? Očekávala bych, že bude mít třeba větší rozptyl, ale spotřeba páry/na hodinu je vesměs stejná jako u modelů za pár stovek. Ano, je napojený na hudbu, má ovladač… ale 6 tisíc?

Chtěla jsem ho na zkoušku třeba sehnat u někoho z bazaru, ale nikdo jej pochopitelně nemá.
Ta cena mě šokovala:/ Byla jsem ochotná za něj dát hodně, klidně několik tisíc…ale šest?? A to jsem ho jinde na stránkách viděla i za osm..

a nepřijde mi, že to za to stojí. Já bych od toho čekala, že to bude dělat hustší a krásnější mlhu. Ale nevím, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.2.21 08:28
@Niemeyer píše:
Obnovuju obnovuju diskuzi, líbí se mi jejich difuzér…ta skleněná baňka, jenže je to něco neskutečně drahého..stojí asi 6 tisíc 8o

mám difuzér za 600 a dost se bojím si na ten od yl našetřit a objednat, přece musí být všechny difuzéry stejné, ne? Očekávala bych, že bude mít třeba větší rozptyl, ale spotřeba páry/na hodinu je vesměs stejná jako u modelů za pár stovek. Ano, je napojený na hudbu, má ovladač… ale 6 tisíc?

Chtěla jsem ho na zkoušku třeba sehnat u někoho z bazaru, ale nikdo jej pochopitelně nemá.
Ta cena mě šokovala:/ Byla jsem ochotná za něj dát hodně, klidně několik tisíc…ale šest?? A to jsem ho jinde na stránkách viděla i za osm..

a nepřijde mi, že to za to stojí. Já bych od toho čekala, že to bude dělat hustší a krásnější mlhu. Ale nevím, no.

Zdravicko.
No ceny jsou huste to je pravda..
Mam uz leta difuzer Soenhle ktery nebyl nejlevnejsi a musim tedy rict ze ten plast v tom uz nic moc.. byt pouzivam olejicky jen od nich nebo YL..holt to tim olejem trpi.
V tom by me asi lakalo to sklo..to se nenalepta :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4644
23.2.21 08:44

@Eklipsa díky za zkušenost.. co jsem koukala, to sklo je jen v horní části, ve spodní je také plast… ale je to zajímavý postřeh, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
23.2.21 08:46
@Niemeyer píše:

a nepřijde mi, že to za to stojí. Já bych od toho čekala, že to bude dělat hustší a krásnější mlhu. Ale nevím, no.

Já bych do toho nešla, pokud už nějaký máš. Je to šíleně předražené. :roll:
A zrovna na YL opatrně, jejich obchodní praktiky jsou (jako u většiny MLM) poměrně známé tím, jak fungují. Víc do toho zabíhat nebudu, ještě by se na mě sehnal shitstorm od prodejkyň jak jsou to všechno lži. 8) Olejíčky můžou vonět hezky, to je naprostá pravda. Ale to manipulování a nepravdy kolem toho už jsou věc druhá. Už jen to, že se na jejich oficiálních stránkách nikdo nedostane k jejich cenám, aniž by měl jejich PLACENÉ členství je mega podezřelé. Moc nechápu proč bych měla utratit několik stovek korun, jen abych viděla veškeré info na jejich webu. 8o

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
23.2.21 08:52

Je to předražené, MLM a nemá to žádnou hodnotu navíc.

Mají plus, že používají (snad) skutečně esenciální oleje.

Pokud ti vyloženě sedí konkrétní směs a nechceš si koupit normálně oleje jednotlivé a míchat si to podle nálady, tak ty jejich směsi, budiž.

Ale difuzér a čisté, jednodruhové esenciální oleje kupuj kdekoliv jinde, kde to bude levnější a chtějí ti jen prodat esenciální olej, ne tě zapojit do nesmyslného letadla. A ne - u MLM to nikdy není jen si nakoupím a víc nechci, vždycky tě budou opruzovat - s cíem aby si jim cálovala a ukecávala další lidi, aby na to skočili.

Jinak teda mám mnohem raději klasické aromalampičky, spíš než difuzér. Jednak si můžu koupit takovou, jaká se mi líbí od konkrétního keramika, ne produkt vyrobený v číně a navíc tam je bonus toho světla svíčky, případně to můžu používat na decentní pálení vykuřovaddel, což přináší vůně, které se do esenciáních olejů dostat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková