Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neres. Je to lokalni, neublizi to.
Nicmene ty uz jsi na něm zavisla, budes si muset dat odvykacku bez ohledu na tehotenstvi:(:(
@Anonymní píše:
@radkka ta mi nepomaha ani trochu…
No protoze jses zavislak!!:):)
@Alyss1 jo to si uvedomuju ze zavisla jsem, nesnasim se za to.. ale vsude pisou ze po porodu nebo ke konci tehotenstvi by to melo zmizet. tak se modlim, uz me to fakt stve, bez spreje nemuzu normalne dychat.
@Anonymní píše:
@radkka ta mi nepomaha ani trochu…
Tak si užij, že sis zničila sliznice
Já jsem byla v těhotenství nemocná a lékař mi zakázal i tyhle lokální přípravky, jak moc to může škodit nevím, je mi to jedno, dítě pro mě bylo důležitější.
Já si dávala dětský Nasivin a jen na noc a přes den vincentku. Od 7. měsíce jsem nemohla dýchat a kvůli tomu spát. Kdybych si nesplichla, tak nespim a musela jsem fungovat pro syna. Po porodu to bylo ok.
Ja brala Olynth skoro cele těhotenství, jinak bych se udusila. Morske vody a Vincentka naprosto k ničemu.
Diteti to fakt neuskodi. To bys musela strikat lahvicku za den.
@radkka píše:
Tak si užij, že sis zničila slizniceJá jsem byla v těhotenství nemocná a lékař mi zakázal i tyhle lokální přípravky, jak moc to může škodit nevím, je mi to jedno, dítě pro mě bylo důležitější.
No, nesud, pokud jsi nezažila. Mit fakt třeba 7 měsíců naprosto ucpaný nos se nedá vydržet. Cloveka pak bolí v krku, nemůže poradně jist, mluvit.2 týdny se to vydržet dá, ale měsíce fakt ne.
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem v 6 mesici a posledni 3 mesice me trapi ucpany nos. Neni to ryma ani nachlazeni, nekycham takze to neni ani alergie.. ja cetla ze je to v tehotenstvi normalni ale ze spreje do nosu by se uzivat nemely. Ja je beru uz vic jak mesic, strasne jsem se trapila, nemohla dychat nosem, nemohla jsem se ani poradne vyspat a mela jsem kvuli tomu bolesti hlavy. Mohlo by to miminku nejak ublizit kdyz je beru kazdy den? Ja si to bez toho uz neumim ani predstavit
Me to bylo v tehu nedoporuceno, uzivala jsem Pinosol a za me to stacilo ale je to tim ze leky beru az tehdy az je mi na umreni.Ted mi na rymu nejvic pomaha konvicka ![]()
@Alyss1 píše:
@cverunka souhlas. Kor kdy musis fungovat se starsim.
Nebo třeba v práci. Potrebovala jsem hodně mluvit, ne na lidi huhnat a chrnet s otevřenou pusou, neschopenku by mi asi na ucpaný nos nikdo nedal ![]()
@cverunka píše:
No, nesud, pokud jsi nezažila. Mit fakt třeba 7 měsíců naprosto ucpaný nos se nedá vydržet. Cloveka pak bolí v krku, nemůže poradně jist, mluvit.2 týdny se to vydržet dá, ale měsíce fakt ne.
Ty víš, co jsem zažila, viď. Představ si, že třeba resekci zubů v těhotenství, nemohla jsem si vzít prášky na bolest, bylo to skvělý ![]()
Ahoj, jsem v 6 mesici a posledni 3 mesice me trapi ucpany nos. Neni to ryma ani nachlazeni, nekycham takze to neni ani alergie.. ja cetla ze je to v tehotenstvi normalni ale ze spreje do nosu by se uzivat nemely. Ja je beru uz vic jak mesic, strasne jsem se trapila, nemohla dychat nosem, nemohla jsem se ani poradne vyspat a mela jsem kvuli tomu bolesti hlavy. Mohlo by to miminku nejak ublizit kdyz je beru kazdy den? Ja si to bez toho uz neumim ani predstavit