Olynth sprej do nosu v těhu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3348
27.3.18 21:36

@Sisina_1234

Morska voda ve spreji fakt nepomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.18 21:38

@Sisina_1234 jenze to uz jsem zkousela na zacatku, konvicky, morska voda, hodne jsem vetrala… tohle proste neni ryma, ja akorat nemuzu dychat a mam hrozne vysusenou sliznici. uz jsem si o tom i neco cetla a melo by to po tehotenstvi zmizet.

• Citovat
  • Upravit
20767
27.3.18 21:39
@Alyss1 píše:
Mimochodem js byla ns olynthu zavisla jiz nekolikrat. Bez ohledu na tehotenstvi. Docela pomaha to stridat. Olynth, nasivin a Vicks (ten je nejlepsi). Sliznici si sice oddelas, ale zavislak se stanes za delsi dobu a muzes dychat:):)

Jak se toho zbavuje? :think: Fakt by mě to zajímalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
27.3.18 21:41
@cverunka píše:
Ale ja she bavim o ucpanem nose, ne o zubech. S těmi jsem si užila v těhot. také a bez prášku, nejsi jediná hrdinka. :roll:Příspěvek upraven 27.03.18 v 21:26

Já se za hrdinu nepovažuji, ty ano? Princip je stejný, v obou případech člověk nesnesitelně trpí a pokud poslouchá lékaře, nemá si čím pomoci :palec: Už chápeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.18 21:41

@Alyss1 ja uz jsem bez nich byla, vic jak tyden a nedalo se to. mela jsem vysusene popraskane rty z toho jak jsem dychala pusou, nemohla jsem spat, bylo mi fakt strasne. je to tehotenska ryma ktera proste prejde az tehotna uz nebudu

• Citovat
  • Upravit
3348
27.3.18 21:42

@radkka Ja to delam tak, ze si reknu ze vydrzim. Bo nevydrzim, je to desny, par hodin, striknu morskou vodu co nema efekt a dam olynth. Druhy den zase, vydrzim dele. Pak treba jen na nov. Prodluzuju intervaly. A nakonec to prejde. Ale nevim, zda to bude fungovat v tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4503
27.3.18 21:46
@Alyss1 píše:
@radkka Ja to delam tak, ze si reknu ze vydrzim. Bo nevydrzim, je to desny, par hodin, striknu morskou vodu co nema efekt a dam olynth. Druhy den zase, vydrzim dele. Pak treba jen na nov. Prodluzuju intervaly. A nakonec to prejde. Ale nevim, zda to bude fungovat v tehotenstvi.

No nebude, pac to způsobují hormony a ne závislost na kapkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
27.3.18 21:46
@Anonymní píše:
@Alyss1 ja uz jsem bez nich byla, vic jak tyden a nedalo se to. mela jsem vysusene popraskane rty z toho jak jsem dychala pusou, nemohla jsem spat, bylo mi fakt strasne. je to tehotenska ryma ktera proste prejde az tehotna uz nebudu

Chapu, nevim- nepamatuji si- zda to prejde samo (porodem) nebo ne(zavidlost). Ja kdyz mam alergii tak i kdyz vse odkvete tak to neprejde(zavisost). To nevim. Zjistis.

Kazdopadne neres, strikej olynth(Vicks jsi zkousela) a dychej:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
27.3.18 21:47
@Alyss1 píše:

A já když se odvykala tak jsem si řekla že nestříknu a prostě jsem nestříkla!!! Dva dny boj nejhorší, třetí už lepší a pak už pomalu lepší a lepší. A po týdnu ani památka!!! Takže nestřiknout už vůbec!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
27.3.18 21:48

Pinosol (nevim jak se to pise) neublizi je lepsi nez morska voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
27.3.18 21:49

@Veru1987 takyvarianta. Reknu si : tyden nebudu spat s bude!!! Juchu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
27.3.18 21:50
@Alyss1 píše:

Aha :think: Já spreje nikdy moc nepoužívala, já teda nejsem na žádné přípravky, když opravdu nehoří, raději si dutiny napařím, dám si čaj a vykloktám šalvějí. Mám chronicky zvětšenou mandli a šalvěj je nejlepší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.18 21:53
@Anonymní píše:
@Sisina_1234 jenze to uz jsem zkousela na zacatku, konvicky, morska voda, hodne jsem vetrala… tohle proste neni ryma, ja akorat nemuzu dychat a mam hrozne vysusenou sliznici. uz jsem si o tom i neco cetla a melo by to po tehotenstvi zmizet.

tak zkus ten hypertinický roztok - mně to třeba pomohlo. Je tam silná koncentrace. A Vincentka má kapaky do nosu. Jinak já si taky stříkám do nosu - tedy mořskou vodu, protože v zimě je suchý vzduch - v bytě i venku. No a pak ještě zbývá zajít na alergologii nebo ORL, zda máš v pohodě přepážku a tak. Ale myslím, že jsi psala, že to máš až poslední dobou, tak spíš bych se přikláněla k tomu vzduchu. Ale nejsem lékařka. Takže až porodíš, ať Ti mrknou na dutiny ( ať se nestresuješ v těhu).
PS: jinak je pořád lepší si denně stříkat 6× něco přírodního než 3× chemii…Zkus to aspoň;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.18 21:55

@Alyss1 tak asi jak komu no…pořád mi přijde lepší stříkat si do nosu mořskou vodu, než nějakou chemickou ( to slovo nenapíšu:-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
27.3.18 21:56
@Alyss1 píše:
@Veru1987 takyvarianta. Reknu si : tyden nebudu spat s bude!!! Juchu!

Já nespala dva dny pak už bylo dobře… A ne zase že nespala, usla jsem ale vzbudila jsem se s plným nosem, sucho v puse, napila jsem se, promazala rty a usla znovu, jen dýchala pusou u toho. No takto jsem se vzbudila asi 4×… dalo se to…třeti noc už byla ok :-) Prostě vydržet. Jde to!! Já byla závisla asi 10 let… byl to boj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí