Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Keyllah
No nevím, kamarádka skončila na ORL v Motole, způsobila si nekrózu sliznice a to ho používala „jenom“ pár měsíců. Ono ten pribalovej leták tam asi dávají jen tak ![]()
@dickys píše:
@Keyllah
No nevím, kamarádka skončila na ORL v Motole, způsobila si nekrózu sliznice a to ho používala „jenom“ pár měsíců. Ono ten pribalovej leták tam asi dávají jen tak
ok, máš ve všem pravdu, výjimky neexistují ![]()
Jsem v 6 mesici a uz jsem po 5 nemocna, olynth a podobny spreje nepouzivam ani jako tehotna. Bracha si tim znicil sliznice, musi jit na odstraneni mandle. Bolestli jaky ma a vsechny vystreni, co musel podstoupit, me za to nestoji.
@cverunka slaná voda má ale univerzální použítí na zvhlčení sliznice. Rýmu neléčí, ale podporuje vyloučení hlenu. Jen jsem napsala své doporučení. Pokud tady jedete Olynth, tak je to vaše volba:-) Já se chemii vyhýbám.
@Sisina_1234 píše:
@cverunka slaná voda má ale univerzální použítí na zvhlčení sliznice. Rýmu neléčí, ale podporuje vyloučení hlenu. Jen jsem napsala své doporučení. Pokud tady jedete Olynth, tak je to vaše volba:-) Já se chemii vyhýbám.
Ty ale asi moc nečteš, o čem jsme se bavily. O „TĚHOTENSKÉ“ rýmě, kdy hormony způsobují otok sliznice a nic než opravdové kapky do nosu, nebo kortikoidy na to nepomáhá. Slaná voda je fajn, když je člověk nachlazený, ale v případě o jakém jsem psala já, je naprosto k ničemu. Myslíš, že jsem ji nezkusila? Kdybys to zažila mluvila bys jinak a po několikaměsíční dušnosti s pupkem po bradu a ucpaným nosem možná sáhla i po té chemii.
@cverunka ![]()
Naprostý souhlas! Ve 39 tt, kdy ted v noci spím už jen na etapy, bych byla blbá, kdybych tu chvilku spánku vyměnila za to, abych se do rána dusila ![]()
@cverunka Představ si, že téma diskuze znám:-) Já jsem prostě napsala svůj názor, že bych si takovou sračku, jako těhotná do nosu nedala. Ani netěhotná. Tak snad můžu mít názor;-)
Ale proč ne, farmaceutické společnosti musí z něčeho platit marketing ![]()
@Sisina_1234 píše:
@cverunka Představ si, že téma diskuze znám:-) Já jsem prostě napsala svůj názor, že bych si takovou sračku, jako těhotná do nosu nedala. Ani netěhotná. Tak snad můžu mít názor;-)Ale proč ne, farmaceutické společnosti musí z něčeho platit marketing
Název znáš, ale asi neumíš číst s pochopením, pač pořád meleš o mořské vodě a nedokážeš pochopit, že na těhot. rýmu nepomáhá
Tak nevím. Názor ti nikdo nebere, kdybych se několik měsíců nedusila, měla bych stejný názor jako ty.