Omylem podaný Gravimilk místo kaše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@dani24687 No já taky… fuj. Ale hned jsem si vzpoměla na ten film ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já včera rozvářela jablka a řádně je osladila lžící soli. Ještě že jsem mlsná a chtěla jsem trochu užrat
Docela divočina, chudák dítě až bych jí to nutila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pralinka2727 píše:
Já včera rozvářela jablka a řádně je osladila lžící soli. Ještě že jsem mlsná a chtěla jsem trochu užratDocela divočina, chudák dítě až bych jí to nutila.
Chuderka, jesteze ze tak ![]()
- Citovat
- Upravit
@pralinka2727 píše:
Já včera rozvářela jablka a řádně je osladila lžící soli. Ještě že jsem mlsná a chtěla jsem trochu užratDocela divočina, chudák dítě až bych jí to nutila.
třeba by jí to chutnalo, nám malej vysosal celej velkej Physiomer asi v 10 měsících ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC no, to mi právě dělalo starosti. Na krabici ani není napsané % doporučené denní dávky (jasně, že pro dospělého), jen množství v g, což u batolete nevím jaké je. Můžou nějaké vitamíny vyloženě škodit, takhle jednorázově?
@Angua a teď co je lepší? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pralinka2727 jak jsi delala ta jablka?? Mame plny sklep jablek, a chtela bych deckam udelat takove to pyre co se da i koupit, ale nevim jestli se hodi kazda odruda, decka by me za jabkove pyre prodali
![]()
- Citovat
- Upravit
@dani24687 píše:
třeba by jí to chutnalo, nám malej vysosal celej velkej Physiomer asi v 10 měsících
Nam zase zaneradili celou skvostne bilou postel Maltoferem
(kapky s zelezem)
- Citovat
- Upravit
@Pavelas píše:
Ok, tak budu sondovat, jestli se z toho náhodou přes noc nepo![]()
Roztržitost dělá svojeMěla jsem z krabic vyndané oba ty pytlíky (jsou skoro stejné) a řešila do toho večeři pro starší a pak prostě sáhla po blbým pytlíku
Ale zeptat jsem se musela, pro klid duše![]()
Hele, já myslím, že to je vpohodě. Určitě se poměl, muselo to být echt sladké a to mají dětičky rády
Mně se jednou povedlo dát místo kojenecké vody pálenku. Slavila jsem narozeniny a nějaký dobrák donesl na oslavu a povedlo se mu to přinést ve stejné flašce, v jaké jsem měla kojeneckou vodu. Nedělala jsem tedy mlíko, ale kaši. Syn k tomu čuchl (neochutnal) a hned začal ječet. Oslavenci se pak předbíhali, kdo ochutná dřív - snědlo se to všechno celkem rychle
Od té doby jsem k vodě zásadně čuchala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loula dotaz není na mne ale ráda poradím…
jablka zbavit slupky, i jader ez přidání vody rozvařit a dle chuti osladit. Potom trochu zahustit kukuřičným škrobem rozmíchaným ve vodě… dává se i vanil. puding ale já dávám jen kukuřičný škrob.
Poměr surovin dávám od oka… poznáš sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amys budeš se divit, ale musela jsem to do něj tlačit, vcelku se bránil. Jako první dvě lžičky si dal v pohodě, ale pak už ne ![]()
A zážitek se slivovicí tedy krutý
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavelas já myslím, že asi ne, že to zustane u toho bolaveho bricha. koukni, jak jsou tam vitaminy a, d, e, k.. tema se muzes predavkovat, ostatni se vycura. nedavej mu par dni vigantol.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavelas neboj se, prebytek nekterych vitaminu vycura a ty ktere muzou zpusobit problemy pri predavkovani se musi podavat dlouhodobe, jednorazovka mu neublizi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janha píše:
@Pavelas neboj se, prebytek nekterych vitaminu vycura a ty ktere muzou zpusobit problemy pri predavkovani se musi podavat dlouhodobe, jednorazovka mu neublizi.
Přesně tak! To říkají i v toxikologickém centru. Mně kluk v necelých dvou letech vypil skoro půl flašky vigantolu. Sebral mi to ze stolu po té, co viděl, že jsem to dala jeho dvouměsíční ségře, kterou jsem zrovna přebalovala a tak jsem se soustředila na hovínka a ne na to, co dělá synátor. Najednou slyším, jak říká ňam ňam, tak se otočím a krve by se vě mně nedořezal. Hned jsem volala na toxikologické centrum a tam mi řekli, že jednorázová dávka se dá vyřešit, že horší je, když někdo dává víc kapek, než má denně. Ale doporučili mi dát mu dvě tablety živočišného uhlí (je sladké, takže to chroupal jako bonbonek a velmi ochotně) a nechat pořádně zapít vodou a tři dny nesměl žádné mléčné výrobky, prostě nic, co dodává vápník, který usnadňuje vstřebávání vitamínu D3 z vigantolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit