Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Doe_Jane píše:
Nech je žít
souhlasím, a to mám stejně staré a starší nemá žádný pud sebezáchovy
Nevim k cemu by to bylo, budes sledovat kam lezou, ale kdyz tam stejne vleze a spadne tak to akorat uvidis a nijak tomu pres mobil nezabranis
ja bych si spis deti brala k sobe do kuchyne kdyz varim nebo meju nadobi. To by si nemohli hrat chvili vedle tebe? Navic kdyz budes furt koukat na kameru tak ti vsechno bude trvat 2× dyl…
Mám podobně staré děti a nikdy mě to nenapadlo, neumím si to ani představit, když pořád někam odbíhají. To bych ji musela přidělat asi jednomu z nich na hlavu.
Je pochopitelné, že se o děti bojíte. Ta úzkost je přirozená.
Ale jakmile začnete úzkostem ustupovat a měnit svůj život podle toho, co vám diktuje, tak ji neutlumíte - naopak ji „nakrmíte energií“ a bude chtít víc a víc.
Úzkostem je třeba čelit a rozpouštět je hned v počátku, ne je nechat rozjet do spirály, která vás nutí zasíťovat byt kamerami a kdoví co by chtěla pak.
Pokud mate obrbarak, kde bys je neslysela tak proc ne, porid si chuvicku s videem. V byte v tom nevidim duvod.
Šmankote a očipovat je nechcete? ![]()
@Ou píše:
Je pochopitelné, že se o děti bojíte. Ta úzkost je přirozená.Ale jakmile začnete úzkostem ustupovat a měnit svůj život podle toho, co vám diktuje, tak ji neutlumíte - naopak ji „nakrmíte energií“ a bude chtít víc a víc.
Úzkostem je třeba čelit a rozpouštět je hned v počátku, ne je nechat rozjet do spirály, která vás nutí zasíťovat byt kamerami a kdoví co by chtěla pak.
Naprosto souhlasím, líp bych to nenapsala ![]()
Pokud máš zabezpečený pokoj, tj. žádné nepřivrtané komody, skříně, nic ostrého tak bych je nechala si hrát.
Nemůžeš je mít 24 hodin na očích ne?
Ja jsem rada, kdyz je chvili nevidim
![]()
Jedinev hodne velkem baraku ![]()
Nech je žít