Online kamerka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Doe_Jane
8.2.17 18:09

Nech je žít

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17472
8.2.17 18:12
@Doe_Jane píše:
Nech je žít

souhlasím, a to mám stejně staré a starší nemá žádný pud sebezáchovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
8.2.17 18:20
@PeBe24 píše:
@Doe_Jane Beru, že to muže být jakoby omezování, ale určitě ne v takovém věku…neříkám, že to udělám, ale jen mně zajímá jestli to tak někdo má…

je to blbost uznej, musela by ses na to tak jako tak pořád dívat a akorát se všeci budete stresovat

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
8.2.17 18:23
@PeBe24 píše:
@Doe_Jane Jo asi je to fakt :-) Říkam, jen mně to tak napadlo :-)

jdi tam až když bude dlouho ticho, to se určitě něco stalo :mrgreen: jinak zatni zuby a doufej že se nezabijou, maximálně si natlučou a dobře jim tak, neboj :)))

• Citovat
  • Upravit
660
8.2.17 18:26

Tohle bych nedělala, nechala bych je v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
8.2.17 18:28

Nevim k cemu by to bylo, budes sledovat kam lezou, ale kdyz tam stejne vleze a spadne tak to akorat uvidis a nijak tomu pres mobil nezabranis :nevim: ja bych si spis deti brala k sobe do kuchyne kdyz varim nebo meju nadobi. To by si nemohli hrat chvili vedle tebe? Navic kdyz budes furt koukat na kameru tak ti vsechno bude trvat 2× dyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2270
8.2.17 18:30

Mám podobně staré děti a nikdy mě to nenapadlo, neumím si to ani představit, když pořád někam odbíhají. To bych ji musela přidělat asi jednomu z nich na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
8.2.17 18:41

Je pochopitelné, že se o děti bojíte. Ta úzkost je přirozená.

Ale jakmile začnete úzkostem ustupovat a měnit svůj život podle toho, co vám diktuje, tak ji neutlumíte - naopak ji „nakrmíte energií“ a bude chtít víc a víc.

Úzkostem je třeba čelit a rozpouštět je hned v počátku, ne je nechat rozjet do spirály, která vás nutí zasíťovat byt kamerami a kdoví co by chtěla pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35704
8.2.17 18:43

Pokud mate obrbarak, kde bys je neslysela tak proc ne, porid si chuvicku s videem. V byte v tom nevidim duvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
8.2.17 18:49

Šmankote a očipovat je nechcete? :mrgreen:

@Ou píše:
Je pochopitelné, že se o děti bojíte. Ta úzkost je přirozená.

Ale jakmile začnete úzkostem ustupovat a měnit svůj život podle toho, co vám diktuje, tak ji neutlumíte - naopak ji „nakrmíte energií“ a bude chtít víc a víc.

Úzkostem je třeba čelit a rozpouštět je hned v počátku, ne je nechat rozjet do spirály, která vás nutí zasíťovat byt kamerami a kdoví co by chtěla pak.

Naprosto souhlasím, líp bych to nenapsala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7197
8.2.17 19:02

Pokud máš zabezpečený pokoj, tj. žádné nepřivrtané komody, skříně, nic ostrého tak bych je nechala si hrát. :nevim: Nemůžeš je mít 24 hodin na očích ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
8.2.17 19:13

Ja jsem rada, kdyz je chvili nevidim :mrgreen: :oops:

Jedinev hodne velkem baraku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...