Utopený telefon, dá se vysušit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.2.17 21:44

Utopený telefon

Ahoj holky, dneska mi spadl dotkový telefon do vody. Byl tam fakt pár vteřin. Hned jsem ho vytáhla a vyndala baterku. A dala jsem telefon bez baterky a bez simkarty do rýže. Večer jsem ten telefon vyndala a zkusila zapnout. Telefon naskočil, ale začal vibrovat a nefunguje dotyk. Tak jsem ho vypla a vyndala znovu baterku. Je ještě nějaká šance že se dovysušší a bude fungovat dále? :pocitac: :pocitac: :pocitac: A nějaká rada? Nejspíš zítra skočím do servisu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3145
5.2.17 21:50

Vubec jsi ho nemela zapinat, je brzo, vysychat bych ho nechala minimalne tyden… Pak teprve bych delala zavery o poskozeni a o tom, jestli je potreba servis.
V servisu bych pozadala nejdriv o predbezne vypocteni nakladu, abys do utopenyho mobilu neinvestovala zbytecne tisice.

Jinak po dukladnem vyschnuti je mozne, ze bude zase fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.2.17 21:51

Dobrý večer, mě spadnul telefon do záchodu, nejprve nešel ani zapnout, :palec: dala jsem ho taky do rýže a pak ho nechala pár dní vyschnout a jede v pohodě. Mám Alcatel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.17 21:52
@Helileli píše:
Vubec jsi ho nemela zapinat, je brzo, vysychat bych ho nechala minimalne tyden… Pak teprve bych delala zavery o poskozeni a o tom, jestli je potreba servis.
V servisu bych pozadala nejdriv o predbezne vypocteni nakladu, abys do utopenyho mobilu neinvestovala zbytecne tisice.Jinak po dukladnem vyschnuti je mozne, ze bude zase fungovat

Omlouvám se za soukromoou zprávu :D…a děkuji za radu :) a jak ho mám teda dovysušit? jen tak nechat volně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.2.17 21:53

Já sice nejsem holka, ale jen doplním, že je úplně jedno, jak dlouho v té vodě byl. Pokud není voděodolný a byl zapnutý, schytá to základní deska a je to tak 50 na 50, že jestli pak půjde a co všechno bude zkažené. Naštěstí už výrobci pochopili, že lidé chtějí a potřebují vodeodoplné telefony a je jich v nabídce už celkem dost (ty nejvyšší rady).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.17 21:55

Danuše83…děkuji, tak snad i já budu mít to štěstí…manžel mě jinak zabije…není ani půl roku starý :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
5.2.17 21:59

@kuliiiisek obávám se, že jsi to zazdila tím zapnutím.. nebyl pořádně vysušený. My utopili navigaci, byla v bahnité vodě několik hodin, manžel ji rozebral, vysušil a funguje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
5.2.17 22:17

V ty ryzi musi zustat aspon pet dni, bez zapinani. Nemela jsi ho zapinat tak brzy, ale zkusila bych ho tam jeste vratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.17 22:20

@Tarinka děkuji, zkusím to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.2.17 22:27
@Moise píše:
@kuliiiisek obávám se, že jsi to zazdila tím zapnutím.. nebyl pořádně vysušený. My utopili navigaci, byla v bahnité vodě několik hodin, manžel ji rozebral, vysušil a funguje :mrgreen:

8o měli jste vodu tak vysoko v kabině? :mrgreen: :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
5.2.17 22:28
@Regina Hero píše:
8o měli jste vodu tak vysoko v kabině? :mrgreen: :D ;)

to bych snad ani nekomentovala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
5.2.17 22:30

Telefon mi spadnul do kaluze, druhy den jsem ho zkusila zapnout, ale take vibroval a ani jsem ho neodemkla. Bez telefonu byt nemuzu, musela jsem koupit novy. Nedavno jsem telefon zkusila zapnout (cca po pul roce) a funuje zatim naprosto bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
5.2.17 23:05

@kuliiiisek mně 2× spadl stejný mobil do vody. Jen jsem jej ihned vyndala z vody, osušila a nechala do druhého dne schnout (o rýži jsem tenkrát neslyšela). Byl v pořádku a fungoval dál (šlo o iPhone 4S).

Příspěvek upraven 06.02.17 v 07:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.17 23:48

@Eveelin dekuji, snad to zvladne i ten muj :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
6.2.17 07:06

@kuliiiisek držím palce! Pak napiš, jak to dopadlo :mavam: