Opakovaně nemocné dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
875
15.1.17 17:19
@vokishka píše:
nemusí, ta celiakie se může projevit právě tou častou nemocností.

Občasnými průjmy se zase projevuje intolerance laktozy, prostě občas je to dobrý, občas špatný, tohle má moje dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.17 17:23

@Petulka1234 pečivo nejí, denně má ovoce a zeleninu, maso máme 2× týdne - máme vsichni méně železa, tak dělám 1× hovezi a 1× střídám. Děláme ovocné smoothie a do toho oříšky a semínka. Minimálně 1× týdne je ryba. Sladké skoro nejí. Máme za sebou i 2 měsíce bez mléka a efekt nula. Takže mléko dávám dál, ale budu ho měnit za kozí, máme nedaleko kozí biofarmu. Jídelníček je pestrý - pohanka, jáhly, kuskus, rýže, luštěniny… Hodně zeleninových jídel.

@Veve79 na Orl byl vyšetřovaný 2× a nikdy mu nic nenašli. Delali mu i nějaké extra výtěry.

• Citovat
  • Upravit
3372
15.1.17 17:31
@Anonymní píše:
@Petulka1234 pečivo nejí, denně má ovoce a zeleninu, maso máme 2× týdne - máme vsichni méně železa, tak dělám 1× hovezi a 1× střídám. Děláme ovocné smoothie a do toho oříšky a semínka. Minimálně 1× týdne je ryba. Sladké skoro nejí. Máme za sebou i 2 měsíce bez mléka a efekt nula. Takže mléko dávám dál, ale budu ho měnit za kozí, máme nedaleko kozí biofarmu. Jídelníček je pestrý - pohanka, jáhly, kuskus, rýže, luštěniny… Hodně zeleninových jídel.@Veve79 na Orl byl vyšetřovaný 2× a nikdy mu nic nenašli. Delali mu i nějaké extra výtěry.

hmmm, tak to je záhada, to mě už také potom nic nenapadá, proč je chudáček tak pořád nemocný :think:

Jo a železa je také hodně i v jiných potravinách než jen v hovězím. Fazole, čočka, arašídy atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
15.1.17 17:37

Kontrolovali mu mandle? nám to patrně dělala ta nosní. Teď máme zatím klid. musím zaťukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.17 17:43

@iiiv kontrolovali loni na jaře a měl je dobré. Teď na ně jdeme znovu, tak uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
74219
15.1.17 17:44

Na ten kasel cibulovy domaci sirup a tymianovy caj, poradny slepici/kureci vyvar.
Na imunitu vitaminy. My od podzimu zacli davat colostrum a kdyz vidim ze se neco rozjizdi zacmu davat echinaceu.
Ale temi nemocemi si buduji imunitu. Horsi by bylo, kdyby ty nemoci chytal pozdeji az ve skole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
15.1.17 17:50

Ještě mě napadá, že jeden sympatický lékárník, který se zajímá o homeopatii, mi doporučil rakytníkový olej…jelikož já trpívám 2× ročně na opakovaný zánět průdušek, tak mi řekl, že vždy když pocítím, že na mě něco jde, tak šup 1 malou lžičku ráno a 1 zase večer.
Tak ho mám doma v ledničce - upozorňuji je drahý a koupila jsem ho ve zdravém obchodě.
Je to půl roku a zaklepávám, ještě žáden zánět průdušek nebyl, ale ještě nejásám, protože ještě neuběhl celý rok, abych mohla porovnat.
Také to určitě může mít velkou zásluhu i to, že mám již přes půl roku upravený jídelníček a různé pozitiva už jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.17 17:57

@Kelsey nepomáhá žádný domácí a ani kupovaný sirup a ani kapky. Nepomáhají ani podpůrné prostředky jako inhalace a zábaly/obklady. On nemá kašel jako „jen kašel“, začne kašlat a během pár dní z toho je zápal plic.
Případně je to „jen kašel“, ale kašle třeba 3 dny v kuse.
Zkoušeli jsme i jezevčí sádlo.
A nevím, jak si buduje imunitu, když je to spíš horší než lepší. POslední 3 zimy si říkám, že horší to už být nemůže a každá další zima mi ukáže, že může. Má opakovaně atb a prakticky si nemá kdy budovat imunitu, když se jen hrabe z nemocí.
Vitamíny nevím. Má je tak nějak pořád. Měl Multisanostol. Pak měl Imunoglukan (několik týdnů)…
Teď se teda chystám na kolostrum. Jaké máš ověřené?

• Citovat
  • Upravit
15.1.17 18:04

A co Wobenzym? Moje nejmladší ségra byla taky hodně nemocná i když ne takhle, ale neustále rýma, kašel, zánět průdušek, záněty středního ucha a když už nevěděli naši co tak nasadili tohle a zlepšilo se to a s nástupem do školy, téměř odeznělo bude ji 10 a nepamatuji kdy naposledy měla třeba zánět středního ucha :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.17 18:05

@Kristyna.Vechtova jak byla malá?

Jinak u nás to bude i rodové. Já byla jako dítě na tom podobně a dodnes jsem dost chytlavá. To nejhorší mě přešlo v 15 letech.

• Citovat
  • Upravit
74219
15.1.17 18:09
@Anonymní píše:
@Kelsey nepomáhá žádný domácí a ani kupovaný sirup a ani kapky. Nepomáhají ani podpůrné prostředky jako inhalace a zábaly/obklady. On nemá kašel jako „jen kašel“, začne kašlat a během pár dní z toho je zápal plic.
A nevím, jak si buduje imunitu, když je to spíš horší než lepší. POslední 3 zimy si říkám, že horší to už být nemůže a každá další zima mi ukáže, že může. Má opakovaně atb a prakticky si nemá kdy budovat imunitu, když se jen hrabe z nemocí.
Vitamíny nevím. Má je tak nějak pořád. Měl Multisanostol. Pak měl Imunoglukan (několik týdnů)…

Essens colostrum jsem koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4455

Moře, moře a zase moře, žádné Imunoglokany a jiné podvody. Jediné co dceři kdy pomohlo mylo moře. Máchat ve slané vodě horem spodem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
@Anonymní píše:

Teď mě ještě napadla péče o střevní floru, myslím laktobacilky po antibiotikách?
Ještě mě napadlo, jestli už těch léků nemá malý přespřílíš, myslím tím začarovaný kruh a tělo se nemá kdy spravit, že je malý uléčen z těch všech léků…což takhle to zkusit bez léků a jít přírodní cestou a antibiotika a ostatní léky dat jen jako úplnou poslední záchranu… :think:
Mě prostě přichází, že je už přepráškován, tělo nemá sílu a hlavně čas, kdy se vzpamatovat…
Já třeba když mám děti nemocné, tak vařím čaje, céčkujeme a nechám na tělu, ať se samoozdraví…co na to říkáte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.17 18:17

@cverunka nepomohlo. Byli jsme tam 3 týdny a po 3 týdnech doma nemoc.

@Kelsey děkuji.

• Citovat
  • Upravit
15.1.17 18:18
@Anonymní píše:
@Kristyna.Vechtova jak byla malá?Jinak u nás to bude i rodové. Já byla jako dítě na tom podobně a dodnes jsem dost chytlavá. To nejhorší mě přešlo v 15 letech.

No začalo to tak nějak se vstupem do školky takže 3-3,5 a nejdřív taky všechno možné a nemožné a ten Wobenzym tak v 5 letech a zabralo to :-) Zeptat se v lékárně od kdy je Wobenzym vhodný a zkusit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí