Opakovaně nemocné dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.1.17 18:18
@Anonymní píše:
@Kristyna.Vechtova jak byla malá?Jinak u nás to bude i rodové. Já byla jako dítě na tom podobně a dodnes jsem dost chytlavá. To nejhorší mě přešlo v 15 letech.

No začalo to tak nějak se vstupem do školky takže 3-3,5 a nejdřív taky všechno možné a nemožné a ten Wobenzym tak v 5 letech a zabralo to :-) Zeptat se v lékárně od kdy je Wobenzym vhodný a zkusit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
15.1.17 18:18

Já si prostě myslím, že kámen úrazu bude uléčení, to přepráškování. Že ať mu dáte, cokoliv na imunitu, tak proti neustálemu chemickému vojsku bez přestávky nemá už tak neodpočatá imunita šanci…já bych pořád pracovala na jeho imunitě a když na něho něco příjde, tak to zkusit léčit přirozenou cestou a kdyby to už bylo na hraně a nebylo zbytí, tak až krajně ty antibiotika… :think: není možná, abychom na to nepřišli, sakryš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
15.1.17 18:25

Určitě zapracovat na té imunitě, vím jaké to je…kup probiotika biopron 9 jsou nejsilnější… ty ATB jsou děsny svinstvo a jak už tu někdo psal, tělo je unavené a nemá kdy se dát dohromady
dala bych to prckovi do jídla 3× denně
a nemá taky bakterie v plicích na to by pomohla lichořeřišnice tinktura ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.17 18:27

@Petulka1234 dostává probiotika - při atb a pak i po nich.
Taky vždycky začínám přírodní cestou. První jsou domácí sirupy - cibulový, tymiánový a inhalace. Atb má jen když to je nevyhnutelné - zhnisané obě uši a crp 150, zhoršující se zápal plic - hrozila nám až hospitalizace, byl virový, tak to doktorka chtěla zkusit bez toho. Po 3 týdnech od uzdravené měl bakteriální zápal plic, takže další atb, protože měl crp 90.
Teď nás asi čekají další atb, protože už ho týden bolí střídavě obě uši a má horečku před 38,5°. Přírodní cesta nepomohla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.17 18:28

@KIKOLETEK probiotika dáváme Biopron.

• Citovat
  • Upravit
1738
15.1.17 18:29
@Anonymní píše:
@KIKOLETEK probiotika dáváme Biopron.

a pokračujete v nich dál? měl by je brát pořád a velkou dávku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
15.1.17 18:30

No na ty záněty středouší dost pomáhá právě očkování prevenar, je to na zvážení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.17 18:31

@ilonka12 a i když mu nikdy nevyjdou Pneumokoky ve výtěrech?

• Citovat
  • Upravit
10680
15.1.17 18:32

Moje starsi dcera byla nemocna loni snad celou zimu, pichany usi, ryma, kasel, teploty, 14 dni marod, tri dny zdrava, furt dokola. Na orl chteli vytrhnout nosni mandli, nemela ji ani zvetsenou, ale spis rostlou do usi. Jeste nam doktorka dala sanci, ze ji necham 6 tydnu doma za skolky, ven mohla, mezi deti ne. Za 6 tydnu se ji v usich vse uzdravilo, tak sla do skolky. Za ctyri dny odpadla se ctyricitkama, bolelo ji ucho, tak jsem se rozhodla, ze ji budu lecit tak, jak lecila mamka me a ze k dr. pujdem, jen kdyz serapidne zhorsi, do ucha jsme kapali usni lihovy kapky, odsavaly, nurofen, lezet, odvarz majoranky s medem, nastesti chlap byl zrovna doma, tak se staral o mladsi, ja s dcerkou tyden lezela v posteli, cetly jsme pohadky, mela uplne svitive zlutou rymu, tydenmela ctyricitky horecky, dalsi tri dny teploty, ale zvladla to bez atb, cozbyl zazrak.To bylo loni v kvetnu, od te doby mela jeden den teplotu, jinak nic, chodi do skolky mezi usoplence. Muj doktor minakonec řekl, ze kdyz se to telo necha takhle poprat, ze je to lepsi nez tisic ockovani. Jinak samozrejme k dr. klidne jit, aby se pohlidal poslech, angina atd., ale jinak nechat dite co nejvic poprat, jinakco se pripravku tyce jsme vystridali vsechny mozny Imunoglukany, Imunoregeny, homeo na nosni mandli, kolostra, kapky od justu… myslim, ze vse bylo k necemu, ze totreba aspon zkracovalo nemoc, oblibila jsem si kapky Malavit, kapudoVincentky, dobry proti zlute ryme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
15.1.17 18:33
@Anonymní píše:
@ilonka12 a i když mu nikdy nevyjdou Pneumokoky ve výtěrech?

a Glukánek si zkoušela, to si dost chválí
to bylo na zakladatelku ;)

Příspěvek upraven 15.01.17 v 18:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4455
15.1.17 18:34
@ilonka12 píše:
No na ty záněty středouší dost pomáhá právě očkování prevenar, je to na zvážení

No, není moc pravda. My dceři nechali naočkovat a na zánětx uší trpěla až až.

Já bych právě dítě, co je pořád na hromadě neočkovala vůbec ničím. Dala bych tělu klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
15.1.17 18:36

@cverunka očkování tu imunitu ještě právě oslabuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
15.1.17 18:39

@cverunka nejsem odborník samozřejmě, ale mám nedonošená dvojčata-31 týden. Prevenar jsme měli jako nedonošení povinný, hradí ho nedonošeným pojištovna a řekli mi, že je to dobré mimo jiné i proti zánětům uší. I když asi to neochrání proti všem typům zánětu oušek. Můžu říct, že ač mě všichni strašili, že nedonošení bývají háklivější na nemoci, tak v našem případě to neplatí(zatím, a doufám, že to tak zůstane)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.17 18:46

@ilonka12 synovi dělali opakovaně výtěr a nikdy mu ve výtěru pneumokoky nenašli. :nevim:
Jinak bych i Prevenar dala, ale za poslední rok nebylo kdy, není očkovaný ani povinným.

• Citovat
  • Upravit
4455
15.1.17 18:49

Byli jste na imunologii, zda nemá nějakou prokazatelnou poruchu imunity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí