Opakované záněty v noze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
9.12.14 00:48

To co popisuješ vypadá na absces. Jak říkáš, asi má něco v těle, nějaký toxin.To se moc běžnou léčbou nedá řešit - ač jsme velký zastánce fyzikální léčby, tak vím že tady chemie nebo kaiser nemusí vždy 100% zabrat. Absces může v těle kolovat. Zkusila bych detox raw/česnek/chlorella/koloidní stříbro, cokoliv, ale komplexně. Na netu je hodně nápadů. Nebo se zkusit poradit :nevim: Jsou šarlatáni co si za to berou spoustu peněz, ale třeba na facebookové skupince RAW FOOD CZ & SK jsou lidé co se přírodní léčbou stravou a bylinkami zabývají. Mohli by Vás navést. Samozřejmě tam budou i takoví blázni s energiema apod., tak to člověk musí brát s rezervou a selským rozumem vybrat to nejlepší. Držím palce ať najdete něco vhodného. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.14 01:31

Co detox jater? Idealne, jater, ledvin i strev. Urcite je to odraz vnitku. Nejen psychiky, ale je to i o tom, co clovek konzumuje prijima za zivijy atd. Muze ji chybet nejaky stp. prvek, mi eral ci vitamin…takto telo nekdy vola o pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
9.12.14 10:19

@Aerith Ano, je to absces. Dnes jsem 45 minut obvolávala doktory imunologie a bez úspěchu. Nežijou, mají jiná čísla a když se dovolám do nemocnice tak mě přepojí na laboratoř. Jdu pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.12.14 12:47
@majki.r píše:
@Nataša Pracovala jsem na chir. ambulanci, můj tatínek byl chirurg a vždycky všechno řešil do puntíku, v tomhle případě by zánětlivou tkáň poslal na histologii a poradil se s odborníkem…

to je mu ke cti!! více takových. :kytka:
bohžel, rozhodně to není standard :-( :-(
manžel se s neochotnými chirurgy bohužel střetává dnes a denně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
10.12.14 14:03

Dnes se dcera objednala na imulogii a byla na chirurgii. Tam jí to dr rozřízl a vyčistil. Zítra jde na převaz. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
10.12.14 14:09
@wladka73 píše:
Dnes se dcera objednala na imulogii a byla na chirurgii. Tam jí to dr rozřízl a vyčistil. Zítra jde na převaz. :think:

A vzali z toho vzorek na rozbor? Aby se zjistilo která bakterie ji zlobí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
11.12.14 08:58

@majki.r Nevzal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie