Opaleny vystrih - v satech to vypada hrozne

43
21.6.16 20:52

Opaleny vystrih - v satech to vypada hrozne

Ahoj holky, mam takovy problem. Jsem opalena jako kazde leto klasicky podle tricka - ruce po rukavy a vystrih. Nohy podle kratasu. Zbytek svetlejsi. Nikdy jsem to neresila, ale za dva mesice se vdavam a budu mit saty bez raminek. Vypada to dost divne. Myslite, ze solarko by to vylepsilo? Nebo mam chodit v tilku bez raminek a modlit se :) jestli se doopalim? Pripadne samoopalovak? Poradte. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1263
21.6.16 20:55

Solarko to vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
21.6.16 20:55

@Zzazu samoopalovák nee te večinou dělá jinou barvu eště bys byla flekatější :D Já bych chodila v tílku bez ramínek mělo by se to doopálit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
21.6.16 20:59

Cokoli, hlavně to sjednoť, já se na některé fotky kvůli tomu nemůžu ani podívat :mrgreen: Zkus zakrýt opálené a doopálit zbytek, samoopalovákem to postupně dolaď 14 dní před svatbou, jestli to půjde ještě vidět. Jo a ještě zkus peeling na to opálené, ať trochu zesvětlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
21.6.16 21:07

Ja si v kosmetickem salonu nechalared svatbou aplikovat samoopalovaci nastrik, bohzel jiz nevim, jak se jmenoval, je to jiz 11 let, ale solarko nebo prirodni doopaleni od slunicka by take jiste pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
21.6.16 21:10

Hlavně 2 měsíce jsou dlouhá době zvlášt takle začátkem léta, já se za tu dobu stihnu minimálně 2× opálit a oloupat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
21.6.16 21:35

Tak za dva mesice uz to opaleni co mas ted ani nebude videt.. proste se nekde svlikni do plavek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
21.6.16 21:39

Ahoj, já bych poradila samoopalovaci nastrik. Je to úžasná věc, mohu jedině doporučit. Měla jsem ho na svatbu také a nedělá fleky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
21.6.16 22:07

Pokud mad cele dva mesice, tak se prosto „doopaluj“. pokud budes v tricku, tak si nezakryte casti peclive mazej pdesatkou, at se rozdil nezvetsuje. a kdyz si sem tam zajdes an slunicko v plavkach nebo tilku, tak ze 2 mesice to mas v pohode sjednocene, aniz by ses musela vylozene smazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.6.16 22:23

Ja myslim ze bohate staci vylezt na jedno, dve odpoledne v plavkach bez raminek ven-ty opalenejsi casti namaz opalovakem, neopalene nech byt. A pak uvidis, zda na posledni chvili smoopalovak nebo nastrik (vsude).Ja mela svatbu v zari a cele leto jsem kvuli tomu poctive nosila trika bez raminek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
21.6.16 22:30

Koupila jsem si před svatbou dva topy bez ramínek (tuším v tescu, takže investice nebyla moc velká) a střídavě je nosila. Svatba byla koncem srpna, takže jsem to v pohodě stihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.6.16 07:57

@Zzazu máš 2 měsíce, co plašíš.. moře času.. :think: když bude nejhůř, tak solárko a je to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
22.6.16 16:41
@martina.se píše:
@Zzazu máš 2 měsíce, co plašíš.. moře času.. :think: když bude nejhůř, tak solárko a je to ;)

Neplasim, ale v solarku jsem nikdy nebyla, tak nevim, jak dlouho to trva. Ma byt o vikendu pekne, tak ted jdu poridit triko bez raminek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
22.6.16 16:47

Bože to jsou problémy :lol: Tak se chod´vyvalit na koupák, nebo na balkon a dolad´to v podprsence bez ramínek. Já ted´sedím na zahradě a háčkuju při tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
22.6.16 17:25
@berry4 píše:
Bože to jsou problémy :lol: Tak se chod´vyvalit na koupák, nebo na balkon a dolad´to v podprsence bez ramínek. Já ted´sedím na zahradě a háčkuju při tom.

Na to nemam cas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast