Opalovací krémy pro děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
16.4.15 09:26
@Ali-Ali píše:
jeste dodam, ze jako duvod uvadel, ze kuze si musi vybudovat urcitou rezistenci vuci slunci (samozrejme ne spalenim) a pokud se dite bude mazat vecne padesatkou, tak jak jednou prijde na slunce nenamazane, tak ty nasledky jsou pak spatne.
a druhy duvod, ze deti potrebuji slunce ke zdravemu vyvoji (samozrejme s mirou) a ze prehnane mazani je jednim z duvodu dramatickeho nedostatku vitaminu D u deti i dospelych.

Souhlasím. Všeho moc škodí a já nejsem příznivce skleníkových podmínek. Když se pak dítě dostane „ze skleníku“, je kůže v šoku. A o nedostatku Dčka nemluvě.
Já mám momentálně Daylong kids, kvalitní opalovák bez různých škodlivin. Ale mažu výjimečně, jen když slunce hodně pálí a musíme ven. A hlavu chráním různými kloboučky. Jinak držím děti spíš ve stínu, hlavně přes poledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janka50
17.7.19 19:09

Nemáte prosím zkušenost s opalovacím olejem od Medinatur Kariten oil?? Nabízela mi ho paní v Benu lékárně, ale zarazilo mě tam, že tam není uvedený žádný faktor??

• Citovat
  • Upravit
StrakovaStana
19.7.19 22:43

@Janka50 Kariten oil používám jak pro sebe, tak i pro dceru, protože je atopik a tohle je jediný opalovací přípravek, který jí ložiska nijak nedráždil a kůže ji potom nesvědila. K tomu faktoru, tak díky složení je tomu jinak jak u klasických opalovacích krémů, které se běžně prodávají a které známe. Nechám ti tady link kde o tom zjistíš víc :) www.medinatur.cz

• Citovat
  • Upravit
Janka50
20.7.19 16:29

@StrakovaStana Takže se nemůže stát, že by se dítě spálilo??

• Citovat
  • Upravit
StrakovaStana
29.8.19 13:16

@Janka50 Nemůže :).Je potřeba dítě pravidelně mazat a hlavně nevystavovat na přímém sluníčku, což by neměl dělat ani dospělý. Mají řadu i pro dospělé jestli ses dívala a za vyzkoušení stojí i to jejich mlíko po opalování.

• Citovat
  • Upravit
Janka50
2.9.19 14:27

@StrakovaStana Super, děkuju moc. Už ho testujeme a zatím musím říct že obstál navýbornou. Tady v tom počasí jezdíme hodně k vodě takže se na sluníčku pohybujeme hodně a prcek úplně v pohodě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml