Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Faktor 50. Z Aliexpress možná tak plavky jestli máš postavu malé Číňanky bez prsou. Možná lehátko nafukovací.
@pikola píše:
Faktor 50. Z Aliexpress možná tak plavky jestli máš postavu malé Číňanky bez prsou. Možná lehátko nafukovací.
Děkuji
mě napadly spíš nějaký „blbosti“ ![]()
@ms97 píše:
Děkujimě napadly spíš nějaký „blbosti“
Neznám žádný blbosti co by byly potřeba u moře
@ms97 No asi tak. Cim vyssi faktor, tim vetsi ochrana pokozky a mensi stupen opaleni. Pokud jsi svetly fototyp a mas malo pigmentu, tak se musis smirit s tim, ze jako cernoska se nevratis ani od more.
Nevim, co si predstavit pod pojmem snadno se spalim. Jak tvoje kuze reaguje na slunicko? Zruzovi a pak zhnedne? Anebo zruzovi a pak vybledne? Kdyz chytnes z prvniho slunicka zaklad, opalujes se pak do hneda? Nebo se nedokazes opalit vubec?
Univerzalni opalovak, ktery by byl vhodny pro vsechny, neexistuje.
@ms97 v srpnu uz chycena budes ne?
Tak si myslim, ze spf 25 mozna 30..? Ja si vozim v cervnu 25spf anaopak v září uz jen 15spf..
Detem kupuji biodermu 50 kids a nikdy se nespalily, ale taky neopalily ![]()
@cecetka Počítám s tím, že se nevrátím hodně opálená.
A moje kůže reaguje tak, že zrůžoví a pak to vybledne. Opálila jsem se možná 2× v životě. Beru teď B-komplex, prý je to lepší to brát takhle dopředu.
Já měla Bidoermu SPF 50,ale po týdnu na Mallorce jsem přijela bílá. V Egyptě pak SPF 30 a stačilo, ale nejsem vyloženě světlý typ, zčervenám a do rána zhnědnu.
@ms97 píše:
Dobrý den. V srpnu jedeme k moři, poradí mi prosím někdo, jaký opalovák koupit? Jsem světlý tip a snadno se spálím..
A pak mi můžete i poradit, co musím mít nutně k mořiobjednávám i z aliexpressu, tak kdyby měl někdo nějaký tip na must have, tak budu ráda
díky
50 od kterékoliv značky, nechodit v poledne na slunce. A Ali teda obcházím obloukem.
Já se mazu s dětma 50 a pak mám většinou 30. Taky jsem světlej typ s pihama. Loni jsme měli myslím tu Lidl značku a celkem nám všem vyhovoval. Děti toho vydrží víc než já, hezky se opálí i přes tu 50tku. Pro mě je důležitý se začít slunit hned, jak je to na kratší rukáv a postupně kůži zvykat. Vždycky od moře přijedu hnědší, lépe řečeno nemám tu svoji průsvitnou barvu jako v zimě
. A to se záměrně na pláži nerožním. Z Ali záleží co u moře plánuješ. Manžel si tam nakupuje věci na šnorchlování. Dětem nafukovací blbosti. Spíš prostě věci na zábavu, nic vyloženě co potřebujeme.
Opalovaky kupuju v lékárnách, na Aliexpresu bych zadny fejk nekupovala. Pokud chces usetrit, tak v DM drogerii a v LIDLu mají levne a kvalitni, dopadaji dobře v testech opalovaku…