Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já si zase říkám, že když jsem přežila toto, tak už přežiju všechno
ale už stačilo ![]()
@Mivév : u obou děti v prvním trimestru minimálně 3× a obě jsou naprosto zdravé '-).
@myskalucka Moc děkuji, to je to, co teď potřebuji, jsem z toho vyplašená jak zajít na honu. Fakt se bojím.
Ahoj,
já měla opar jako… celý devátý týden, teď končím desátý. Můj dr. mi řekl, ať jsem absolutně v klidu, že prostě ten virus v sobě mám a na rtu se mi dělá opar vždycky třeba při viroze a tak, tak teď se mi udělal z té zátěže (několoikatýdenní zvracení a stres). Že je to prý pro mimi úplně v pohodě a nemám si dělat starosti, že horší by byl genitální.
@Ostružka jsi zlatá, moc děkuji, já už mám dnes jen strup, bolí to jak čert, ale jsem ráda, že všechny píšete, že je to ok. Já si prošla také ošklivým stresem, také jsem zvracela, ještě do toho jsem se nepohodli s maminkou kvůli mimi a to teda hodně a ještě mi oschla pusa, ale tak, že se mi celá oloupala a popraskala, takže si myslím, že se tam vytvořil prostor pro tu infekci.
Tak jsem se dovolala na svou gynekologii a bylo mi řečeno, že se opravdu toho na rtu nemusím bát, že průšvih by byl vaginální, ale, že tento nevadí. Mám brát vitamín B a C a bude to dobré:-)