Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Maminky, potrebuji poradit. Vyvarovala jsem dudliky a chvili po te co jsem je vytahla, tatka ho malemu hned dal, jenze tam zustala horka voda polila ho. Ted to ma cervene tak 2krat 2 cm a ma tam maly puchyrek. Chladily jsme mu studenym obkladem ale co dal?mame jit s tim k dr.? Jana
Zavolej si do nemocnice, jestli máš pochyby a poraď se přímo na popáleninách.
Ahoj nepíšeš kde se popálil chce to hned chladit proudem ledové vody.Na to už je pozdě.Myslí že je to malinké 2*2 cm ale zas je to hodně malé mimčo jestli to dobře čtu na metříku asi bych radši šla jestli je tam puchýřek zvlášt pokud je to někde v obličeji.
ZUZAN
pokud to není v pusince, tak bych to namazala pantenolem a nikam nejezdila. určitě to ale hodně bolí.
Holky fakt diky za rychle odpovedi. Uz jsme volali dr. Rikala ze nejlepsi je na to bepanten a prilozit na to gazovy ctverecek. A jestli to bude mit skarede tak mame prijit. Ma to na brisku. ![]()
homeopatikum Cantharis 9CH, rozpustit kuličku ve vodě a každých patnáct minut pár kapek do pusiny po dobu 90 min.
presne jak pise aaliana, take doporucuji homeopatika Cantharis 9ch - par kulicek rozpustit tak v pul deci vody, je to na opareniny II. stupne a dela to zazraky
S tou gázou opatrně, aby se to na ten puchýřek nepřilepilo. Nechej to hodně větrat a dej to homeopatikum, jak radějí holky.
Pokud máš doma aloe, tak urvi list, rozřízní ho vejpůl a tou štávou přilož na místo a nech nějakou dobu působit. Pak bych si zašla pro mast na popáleniny.
Ahoj,
také doporučuji Cantharis.
Dále mě napadlo co pokapat mateřským mlékem? Nemám zkušenost, ani nevím, zda se na to vůbec něco takového kapat může…jen mě to napadlo…možná bude mít někdo zkušenosti?
Přeji, ať je broučkovi brzy lépe a dobře se spinká.