Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, mám prosbu, moje maminka by měla mít v prosinci operaci páteře do Brna do sv. Anny, protože má posunutý obratel a ma z toho velké bolesti, tlačí ji to na nerv a jde do celé nohy. Bez prášků na bolest nemůže fungovat a injekce nic nezabírá. Jenže už není nejmladší a já mám strach, aby byla hlavně v péči těch nejlepších a chci se zeptat nevíte kde provádí tyto operace opravdu nejlépe nebo jak to provádí v Brně? Chci pro ni tu nejlepší péči. Budu ráda za jakékoliv recenze kdo se a čím setkal nebo třeba už na tom někdo někde byl. Děkuji. ![]()
Příspěvek upraven 13.10.24 v 09:43
@Fee-bee a tahle odpověď mi je k čemu jako dobrá. Já nepotřebuju diskutovat o dnešní době a zdravotnictví kdybych to chtěla tak sem nepíšu, že chci zkušenosti a rady a recenze od ostatních bez urážky… ![]()
Jakože si v nemocnici ukážeš prstem, kdo může tvojí mámu operovat? Jestli jim nevěříš, zaplať ji soukromou kliniku, tam si můžeš vybírat.
@terien tak já nevím ten můj text je asi pro některý lidi fakt nesrozumitelnej. Kde píšu, že si vyberu doktora a ukážu prstem? Ježíši jasně píšu jestli nemá někdo zkušenosti a neprošel si tím a kde je nejlepší péče ve výkonu takových složitých operaci! Myslím, že asi je na místě nějaká empatie a ne blbý kecy! Ale jak vidím tak tohle vy neznáte. Nevím proč to vůbec komentujete když nemate zájem pomoct či poradit. Takže hezky den.
k_hand:
@Teckoo123 píše: Více
no všichni to komentují, protože jsi napsala tuto větu. Z ní vyplývá, že naše zdravotnictví je špatné
Chci pro ni tu nejlepší péči a aby to hlavně bylo co nejlepší jelikož víme jaká je doba a jaké je dnes zdravotnictví.
@Teckoo123 píše: Více
Tvůj text je hlavně úplná kravina. Když ti tu jako Máňa z horní dolní napíše, že nejlíp to operují v Karlových Varech, tak půjdeš žádat o operaci tam?
@vokishka ale tak chápete od čeho jsou diskuze a z celého toho textu každý vidí pouze jen, ze píšu o zdravotnictví…já kdybych to četla u nekoho jinyho tak první co chci tomu druhýmu pomoct svoji odpovědi, že třeba mám o mámu pochopitelně starost a strach jako by měl každej normální člověk. A chci poznatky, recenze, úspěchy, neúspěchy a kde s těmito zákroky jsou kupredu. Takže jako moc dobře nechápu, že z celýho textu každej jen vidí tohle.
@terien no tak když je to kravina tak proc na to reaguješ? Si jdi komentovat chytrý kecy jinam. Je to hrozná kravina, ale píšeš tady pořád. 😂 Takový lidi jako ty jsou nejlepší, protože nepomůžou ostatním a jen vysiraji. Trapný úplně. A asi mám svoji hlavu a usoudíme sama když někdo napíše zkušenosti. Takže nazdar.
@terien úplně k ničemu komentujes. A jestli takhle komentujes všechny tak chudáci i ostatní, že musí číst takové zbytečne kecy a podle mě chceš být jen středem pozornosti.
Třeba ti to někdy dojde když sem někdo píše dotaz, že chce poradit.
![]()
Ahoj, když se zde řeší páteř, chtěla bych se zeptat jak je to pak po operaci, když člověk už teď ví, že nebude moci vykonávat svou původní profesi. Řeší se to invalidním důchodem nebo změnou pracovní schopnosti?
Děkuji za reakce ![]()
@LuciB77 tady @terien Ti ráda poradí, protože celou moji diskuzi totálně shodila a pošpinila svými negativními kecy…taky sem se chtěla něco dozvědět jenže to by ty lidi museli chtít pomoct - neříkám, že všichni, ale že bych se dočkala hezké odpovědi na tuhle diskuzi tak jako fakt ne.
@Teckoo123
Dyt je to fuk. Stejne je to o lidech. Muze operovat sikovny chirurg nebo drevo. To neovlivnis, proc se tim trapit.