Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Já to mám nateklé ještě po třech a půl měsících. Když dlouho chodím (třeba 2hodiny),tak to pořád bolí. ![]()
@Taktinevím píše: Více
A jakou jsi měla operaci? Šrouby, nebo sekaní kloubu?
@Anonymní píše: Více
Já ani nevím, jestli mi to doktor říkal.
Ale myslím, že sekání
Ahojky, ohledně haluxu operaci můžu jen doporučit S jedním palcem jsem byla minulý rok, s druhým před týdnem. Operace rychlá, na druhý den jsem byla už doma.Vim že měsíc chodit o berlích…ale výsledek úžasný. Taky jsem měla strach…ale doktoři super, byla jsem v Olomouci, objednací doba je tam půl rok.Ale všem doporučuji. Jsou tam odborníci Ta loňská noha je krásná, rovná, nikdo by nepoznal, že proběhla operaci.Ani mě po delší chůzí nebolela. Takze jsem ty nohy mohla porovnat. A ta druhá neoperovaná mě čím dál víc bolela, hlavně kloub. Necekejte, běžte, příjemná chutě, co vás nic nebolí stojí za to ![]()
@Zdenka62 píše: Více
Byla jsem na operaci ve FN v Hradci Králové, novou, v podstatě bezbolestnou metodou, neplatila jsem nic.
Děkuji za Vaší odpověď… v Praze se snad platí okolo 40 000 Kč… tak mě to zaráží, že to někde dělají zadarmo…
Zdravím všechny stejně postižené
. Jsem po od loňska po operaci halluxu na obou nohách. Používala jsem pooperační botu (je na levou i pravou nohu zároveň), jen ze začátku při chůzi, kde byl dovolený nášlap na patu. Bota vel. S je jako nová, nošená vždy krátce, koupená přímo zde: https://www.sanomed.cz/…enou-spickou?…. Kdyby měl někdo zájem za 400 + zásilkovna, bota je za poloviční cenu k mání.
Ahoj, já jsem 2 týdny po miniinvazivní operaci (ta se šrouby). Už na minulé kontrole bylo vidět, že oteklé to není, palec je rovný. Botu mi dali den před operací, takže nosím hned, skoro to nebolelo, jen asi prvni dva dny jsem si brala prášek na bolest. Chodím o berlích, plná zátěž by měla být od 6 týdnů možná. Fraxiparin mám na 40 dní, ale já mám trombofilní mutací. Zatím jsem velmi spokojená. Jsem učitelka, nechala jsem se operovat 2 týdny před prázdninami, abych moc nechyběla, teď teda budu stejně doma, tak jsem v pohodě.