Operační výzkum - předmět na VŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
900
16.4.12 15:48

@soldi Asi jo, ale připadám si jako debil. :cert: Měli jsme ten předmět dohromady 10 hodin a to ještě potřebovala jít dřív, tak spěchala a pak nám píše, jak si nic nepamatujeme apod. Přitom to spíš neříkala. Jsem dosti poctivá na zápisky v těchto věcech (obzvlášť, když nás na to upozorňovaly vyšší ročníky) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
16.4.12 15:58

@sorka77 mi o fantoch profesoroch nemusis pisat :D chodim na denne individualne a doma mam rocneho syna, he he, ziadne ulavy od proferov nehrozia. nevadii, dve najtazsie skusky mam uz za sebou a o mesiac statnicujem :D
nech uz mam tu skolu konecne z krku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
16.4.12 16:02

@soldi :palec: :palec:
Já mám za měsíc termín porodu a 3letého syna doma. Chtěla jsem to mít brzo z krku (termín je až v červenci), abych měla klid na jiné předměty a hlavně po porodu a takhle mi to vrací :( Má být ráda, že to neodevzdáváme všichni na poslední chvíli a ne nám házet ještě klacky pod nohy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
16.4.12 16:12

Tak já si tady kreslím a fakt to máš dobře a jestli vidí kantorka chybu v nějakejch slovíčkách, to se omlouvám to už si nepamatuju. :oops:
Mmch metody operačního výzkumu jsem v praxi nepoužila ani jedinkrát a že jsme těch domů postavili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
16.4.12 17:53

@Gina108 Díky moc. Ráno jí to pošlu, ať si trhne nohou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie