Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pe-terka no já ne… Já ho jen tahala do těch schodů a on se svalila táhnul me sebou…
@mamina1982 píše:
@pe-terka no já ne… Já ho jen tahala do těch schodů a on se svalila táhnul me sebou…
tak to rozepiš na odpovědi ![]()
@mamina1982 píše:
aha, tak to jo..Já bych tedy asi ožralu do schodů nevlekla, at se vyplazí sám, ale to je fuk…A proč ležíš v dětské postýlce nebo na balkoně a proč by ti mě poblít záda?
@pe-terka protože postel není tak široká, aby se na mě nepoblil a dost tady ve spánku natahuje..
@mamina1982 píše:
No tak pokus číslo dvě: Muž prisel domu totálně na srot( nestava se to často), spadly jsme ze schodů, pak ještě jednou sám a ted tady ležím v detsky postylce( balkon) s miminkem a bojím se, ze mi zblije zada
booože tak se picnul, bud velkorysá, nech ho vyspat a uvař mu vývar na srovnání, když to není každej týden, byla bych velkorysá - on bude mít třeba pocit viny a bude šlapat jak hodinky..
@pe-terka to já ho raději vytáhla, bůh ví co by natropil dole
@mamina1982 píše:
@pe-terka protože postel není tak široká, aby se na mě nepoblil a dost tady ve spánku natahuje..
a vy máte garsonku, že nemůžeš jinam? spaní v dětské postýlce nic moc…
@mamina1982 píše:
@ontario7 to zkousim
a kde?
tak budeš holt spát někde jinde, to je lidský
@mamina1982 píše:
proč není třeba v obyváku nebo někde - k miminku do ložnice bych ho teda nepustila takhle opilýho
@mamina1982 píše:
@pe-terka to já ho raději vytáhla, bůh ví co by natropil dole
hele, tak těžko říct, jak se k tomu postavit. Pokud je to ojedinělý exces, asi bych ho po vystřízlivění nechala trochu „vypotit“, a pak bych to přešla. Pokud by to bylo častěji, vadilo by mi to a moc. S alkoholismem v širší rodině mám bohaté zkušenosti a jsem na to alergická.
@mamina1982 píše:
@jdukolem me nevadí, ze se opil
tak proč zakládáš diskusi?
@pe-terka píše:
tak proč zakládáš diskusi?
aby se svěřila no.. a nebo nevím ![]()